Ποδόσφαιρο Ηρακλής

«Προσοχή στο ξεκίνημα»

papadopoulos

Προσήλωση και πειθαρχία σε ολόκληρη την διάρκεια της αναμέτρησης επιθυμεί ο Νίκος Παπαδόπουλος από τους παίκτες του για την σημερινή αναμέτρηση και σχολιάζοντας τον αγώνα με την ΑΕΚ είπε :

«Περιμένω η ομάδα να έχει το ίδιο πάθος που είχε και στον τελευταίο αγώνα με τον Ολυμπιακό και να έχουμε την ίδια σωστή τακτική. Είναι ένας δύσκολος αγωνας απέναντι σε μια πολύ δυνατή ομάδα. Στις πρώτες δυο αναμετρήσεις έδειξε ότι σκοράρει εύκολα και παίζει καλό ποδόσφαιρο. Θα πρέπει να προσέξουμε στο ξεκίνημα του αγώνα , γιατι η ΑΕΚ στις προηγούμενες δυο εμφανίσεις της στο πρωτάθλημα έχει ξεκινήσει δυνατά και είχε καταφέρει να σκοράρει. Για να τα καταφέρουμε θα πρέπει  να είμαστε συγκεντρωμένοι από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό προκειμένου για να μπορέσουμε να πάρουμε αποτέλεσμα».

Συνεχίζοντας ο τεχνικός των «κυανόλευκων» συμπλήρωσε :

«Κάθε αναμέτρηση είναι διαφορετική και δεν έχει καμία σχέση με τις δυο προηγούμενες αναμετρήσεις κόντρα στην ΑΕΚ. Δουλέψαμε σκληρά για να μπορέσουμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».

Καταλήγοντας ο προπονητής του Ηρακλή συμπλήρωσε :

«Υπάρχουν προβλήματα , κυρίως στον άξονα, Πρέπει να βρούμε λύσεις και ποιοι θα αγωνιστούν γιατί είναι μια σημαντική θέση, για να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε τον αντίπαλο»`

Most Popular

To Top