Χωρίς κατηγορία

Προπόνηση στην Αθήνα-Τραυματίας ο Ονουάτσι

onouatsiΣτην Αθήνα βρίσκεται η αποστολή του ΗΡΑΚΛΗ και σήμερα (Μ. Δευτέρα 14 Απριλίου) προπονήθηκε στον Άλιμο και συγκεκριμένα στο γήπεδο του Α.Ο. Τραχώνων Αλίμου 1957, το οποίο βρίσκεται σε οδική απόσταση ενός τετάρτου περίπου από το ξενοδοχείο στο οποίο κατέλυσε η ομάδα.  

Η προπόνηση ήταν σε κανονικούς ρυθμούς, παρά το γεγονός ότι προηγήθηκε η αναμέτρηση στα Ψαχνά. Ο κ. Γκιγέρμο Όγιος επιθυμεί να κρατήσει τους παίκτες του σε αγωνιστική ετοιμότητα, καθώς οι χρονικές ανάπαυλες μεταξύ των παιχνιδιών είναι πολύ μικρές και – κατά συνέπεια – επιχειρεί το φρεσκάρισμα μέσω προπόνησης.

Μάλιστα, κάποιοι ποδοσφαιριστές, οι οποίοι αγωνίστηκαν χθες, αντί προπόνησης, μετέβησαν στο φυσικοθεραπευτήριο της Αθήνας, στο οποίο μεταβαίνουν τακτικά «κυανόλευκοι» ποδοσφαιριστές τους τελευταίους μήνες, προκειμένου να αποφορτιστούν αποτελεσματικά ενόψει του αγώνα στα Χανιά.

Μεταξύ των τελευταίων ήταν και ο Μπέντζαμιν Ονουάτσι, ο οποίος μετά τη λήξη της αναμέτρησης στα Ψαχνά, αισθάνθηκε ενοχλήσεις στην αριστερή πλευρά της μέσης. Υποβάλλεται σε θεραπεία και λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή, ενώ εκτιμάται ότι σύντομα θα απαλλαγεί από τις ενοχλήσεις και θα είναι ετοιμοπόλεμος στον αγώνα της Κρήτης.

Να σημειωθεί ότι άλλα προβλήματα τραυματισμών από το χθεσινό παιχνίδι δεν καταγράφηκαν, όπως και προβλήματα καρτών.

Most Popular

To Top