Ποδόσφαιρο Ηρακλής

«Πρέπει να κερδίσουμε τον Παναθηναϊκό»

Ο Σάββας Παντελίδης, προπονητής του Ηρακλής μίλησε στον ArenaFM 89.4 για την ήττα από τον Ατρόμητο, την δύσκολη συνέχεια και την επιτακτική ανάγκη που έχει η ομάδα για βαθμούς. Αναφέρθηκε στο πολύ σημαντικό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και τόνισε ότι η νίκη είναι μονόδρομος.

Όσα είπε ο Σάββας Παντελίδης στον ArenaFM 89.4:

«Είναι κρίμα, αν κάνεις μια συγκομιδή των πέντε τελευταίων παιχνιδιών θα ήσουν πολύ πάνω από τις ομάδες που κινδυνεύουν. Δυστυχώς έτσι είναι το ποδόσφαιρο».

Για το λάθος του Κούρου: «Όταν χάνει μια ομάδα, χάνουν όλοι μαζί και όταν κερδίζουμε φυσικά, κερδίζουμε όλοι μαζί. Δεν μπορώ να σταθώ στο λάθος του Αλέξανδρου, όλοι έπρεπε να λειτουργήσουμε καλύτερα και στην επίθεση και στην άμυνα».

Στην συνέχεια πρόσθεσε: «Δεν πρέπει να μένουμε εκεί, θα πέσεις πολλές φορές, το θέμα είναι πόσο γρήγορα θα καταφέρεις να σηκωθείς. Εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να σηκωθούμε πάρα πολύ γρήγορα».

Πόσους βαθμούς χρειάζεται ο Ηρακλής για να σωθεί: «Το όριο έχει πέσει και πιστεύω ότι την Κυριακή(παίζει Λεβαδειακός-Αστέρας Τρίπολης θα πέσει και άλλο. Στα επόμενα τρία παιχνίδια, με Παναθηναϊκό εντός και τα εκτός(Πλατανιάς και Κέρκυρα) , πρέπει να μαζέψουμε οπωσδήποτε βαθμούς.

Πρέπει να κερδίσουμε τον Παναθηναϊκό, δεν είναι εύκολο αλλά δεν είναι και δύσκολο. Αν θέλουμε να σωθούμε πρέπει να κερδίσουμε τον Παναθηναϊκό. Αν δεν κερδίσουμε και φέρουμε ισοπαλία, έχει μεγάλη σημασία ο τρόπος που θα έρθει αυτή. Για μια ομάδα που παλεύει έχει πολύ μεγάλη σημασία η ψυχολογία της. Χθες χάσαμε ένα παιχνίδι στο 92’ ,όμως βλέποντας της εικόνα των παιδιών , πιστεύεις ότι αν διορθωθούν πέντε πράγματα, μπορείς να πάρεις νίκες. Στις λεπτομερείς δεν κερδίσαμε τον Πανιώνιο, όπως και την ΑΕΚ».

Για την παρουσία του Μάκη Γιαννίκοκλου: « Σε γενικές γραμμές στάθηκε καλά, γιατί είχε και καιρό να παίξει. Είναι ένα παιδιά με πάρα πολύ καλά στοιχεία».

Most Popular

To Top