Μάκης Ιωαννίδης

Πρέπει να εκμεταλλευτεί την έδρα του

Μέχρι στιγμής στο φετινό πρωτάθλημα ο Ηρακλής δεν έχει καταφέρει να εκμεταλλευτεί τον παράγοντας έδρα. Οι «κυανόλευκοι» μετρούν μόλις μια νίκη κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα και έχουν πολλές ισοπαλίες. Για αυτό και έχουν καθηλωθεί βαθμολογικά και παλεύουν για να πετύχουν τον στόχο τους.

Πλέον απομένουν τρεις αναμετρήσεις με Παναθηναϊκό, Παναιτωλικό και Λεβαδειακό. Στόχος είναι το απόλυτο των νικών που αυτόματα θα δώσει στην ομάδα και τους βαθμούς που χρειάζεται ώστε να μην κινδυνέψει. Για αυτό τον λόγο η αναμέτρηση του Σαββάτου είναι εξαιρετικά σημαντική και μπορεί να κρίνει πολλά σε συνδυασμό και μετά αποτελέσματα των υπόλοιπων ομάδων που έχουν τους ίδιους στόχους.

Θα βοηθήσει στην ψυχολογία, ώστε να έρθουν βαθμοί και μακριά από το Καυτανζόγλειο , καθώς ο Ηρακλής έχει άλλες τέσσερεις αναμετρήσεις με :Πλατανιά, Κέρκυρα, Γιάννινα και Αστέρα Τρίπολης

Βασικά στοιχεία θα πρέπει να είναι και πάλι το πάθος και η δίψα για την νίκη και με την συμπαράσταση του κόσμου να έρθει το τρίποντο που τόσο πολύ έχει ανάγκη η ομάδα. 

Most Popular

To Top