Ποδόσφαιρο

Πολλά ανοικτά μέτωπα

paiktesΣτη Θεσσαλονίκη βρίσκεται τα τελευταία 24ωρα ο Νίκος Καγιούλης αλλά έχει να διευθετήσει μια σειρά προβλημάτων. Οι πληρωμές προς τους ποδοσφαιριστές αποτελούν μόνο την κορωνίδα των οφειλών που υπάρχουν, καθώς θα πρέπει να αντιμετωπιστούν και πολλά άλλα ανοικτά μέτωπα.

Καταρχήν θα πρέπει να βρεθεί οριστική λύση με τον Λαζάρ αφού παρά τις συνεχείς διαβεβαιώσεις δεν υπάρχει οριστική λύση στο θέμα και προσπαθούν να μην προχωρήσει το θέμα που μπορεί να έχει συνέπειες για τον Ηρακλή.
Στο τέλος του μήνα θα πρέπει να κατατεθεί η εγγυητική για την συμμετοχή της ομάδας στο πρωτάθλημα, αφού οι «κυανόλευκοι» έχουν πάρει προσωρινό πιστοποιητικό συμμετοχής. Έτσι θα χρειαστεί να καταθέσουν ένα ποσό που αγγίζει τις 140 χιλιάδες ευρώ για να μην τιμωρηθεί ο Ηρακλής.
Παράλληλα έχοντας χαλάσει η ρύθμιση με το ΙΚΑ θα πρέπει να τακτοποιηθεί και αυτό σημαίνει ότι θα χρειαστεί να καταβληθεί περίπου το 20% της οφειλές. Το συνολικό ποσό είναι περίπου 600 χιλιάδες ευρώ, άρα χρειάζονται περίπου 120 χιλιάδες ευρώ.

Θα πρέπει να υπάρξει διακανονισμός με τους παίκτες που έχουν προσφυγή: Λαδάς, Μπουκουβάλας, Πουρτουλίδης, Καρασαλίδης και Μακρής γιατί η ομάδα είναι σε καθεστώς επιτήρησης , εξαιτίας της μη αδειοδότησης.
Τέλος υπάρχουν όλα τα στοιχεία που θα πρέπει να συγκεντρωθούν για την αδειοδότηση της ΠΑΕ, αφού όπως έχει ομολογήσει πρόσφατα δύσκολα θα μπορέσουν να πάρουν την άδεια και οι συνέπειες σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο θα είναι οδυνηρές.

Most Popular

To Top