Ποδόσφαιρο Ηρακλής

«Ποιος είναι ο Καγιούλης και τι κάνει»;

drakopoulosΟ Θόδωρος Δρακόπουλος, πρόεδρος της ομάδας μπάσκετ του Ηρακλή μίλησε στον ArenaFM 89,4 αναφορικά με την άσχημη κατάσταση που βρίσκεται το ποδοσφαιρικό τμήμα αλλά και τις προθέσεις του Νίκου Καγιούλη. Αναφέρθηκε και την ήττα της ομάδας μπάσκετ από τον ΠανιώνιοΌσα είπε ο Θόδωρος Δρακόπουλος στον ArenaFM 89.4:

Για τα όσα είπε ο κ.Αντωνέλης για τον κ.Καγιούλη και τις επιχειρήσεις του: «Έτσι είναι, όπως τα είπε ο κ. Αντωνέλης. Ποιοι είναι αυτοί; Ποια είναι η εταιρία τους; Δεν ήρθε καιρός να μας πούνε;

Εμείς είπαμε να μας πούμε πόσα χρωστάω ο Ηρακλής να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε. Αλλά ο κ.Παπαθανασάκης θέλει να υπογράψουμε χαρτί και να πάρει 1 εκ. ευρώ προτού καν αρχίσει ο έλεγχος .

Αν αναλάβουμε εμείς ο κόσμος θα μας στηρίξει, θα έρθει στο γήπεδο. 3.000-4.000 διαρκείας θα τα πουλήσουμε. Αυτά είναι 400.000 ευρώ και καλύπτεται ένα μεγάλο κομμάτι».

Για το τι κάνει ο κ.Καγιούλης στον Ηρακλή: «Δεν μπορώ να καταλάβω τι είναι ο Καγιούλης και τι κάνει. Μάλλον είναι ένας άνθρωπος του Παπαθανασάκη που διαχειρίζεται την ομάδα επειδή ο ίδιος δεν μπορεί να ανέβει στην Θεσσαλονίκη. Εξυπηρετεί τα δικά του συμφέροντα και σαν μάνατζερ παικτών να διακινήσει παίκτες μέσω του Ηρακλή».

Για την ομάδα μπάσκετ και την ήττα από τον Πανιώνιο: «Εγώ πιστεύω πως δεν θα χρειαστούμε καν νίκη με οκτώ πόντους στον δεύτερο γύρο κόντρα στον Πανιώνιο. Με μια νίκη θα είμαστε πάνω. Ο Πανιώνιος δεν έχει παίξει σε δύσκολες έδρας όπως εμείς. Στο παιχνίδι δεν ήμασταν καλοί, κάναμε αρκετά λάθη και ήμασταν άστοχη. Και η διαιτησία πάντως έπαιξε τον ρόλο της. Μόλις πλησιάζαμε έδιναν κάποια ανύπαρκτα σφυρίγματα. Αλλά το ξαναλέω πρώτα από όλα φταίμε εμείς. Πρέπει να παίζουμε πάντα καλά γιατί έχουμε να αντιμετωπίσουμε όλες τις ομάδες αλλά και την διαιτησία».

Most Popular

To Top