Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Ποιοι οδήγησαν σε προσφυγή τον Ταϊ και η επόμενη μέρα

Την στιγμή που όλες οι ομάδες έχουν τεράστια προβλήματα με τις οφειλές με τους ποδοσφαιριστές τους, ο ΠΣΑΠ καταφέρει να οδηγήσει τον Τάι και να καταθέσει προσφυγή σε βάρος του Ηρακλή. ¨Έχοντας λύσει όλα τα προβλήματα που υπάρχουν ουσιαστικά στερούν έναν σημαντικό ποδοσφαιριστή από τις κρίσιμες αναμετρήσεις στα πλει οφ ….

Όλα ξεκίνησαν  την ημέρα που βρέθηκε στην Αθήνα ο Τάι μαζί με τον Γκιγιέρμο Όγιος ως καλεσμένοι της Φούτμπολ Λίγκ, όπως και οι υπόλοιποι προπονητές και αρχηγοί των ομάδων. Εκεί δέχτηκε την κρούση από τους εκπροσώπους του ΠΣΑΠ που ζήτησαν να μάθουν αν έχει να λαμβάνει χρήματα από τον Ηρακλή και αν έχει καθυστερήσεις. Όταν αυτός τους απάντησε θετικά τότε του μετέφεραν ότι μπορούν να δώσουν λύση στο πρόβλημα του !

Έτσι του μετέφεραν ότι θα μπορέσει να επισπεύσει την διαδικασία κάνοντας προσφυγή. Ο Τάι στην συνέχεια επικοινώνησε με τους ανθρώπους του Ηρακλή και ζητούσε χρήματα προκειμένου να μπορέσει να ανταποκριθεί στις υποχρωσεις του. Η αλήθεια είναι ότι είχε μια καθυστέρηση αλλά στο πλαίσιο ( ίσως και λιγότερο) από αυτό που υπήρχε σε όλες τις ομάδες.

images_podosfairo2012-13_tai34567Καθώς πλησιάζει η στιγμή που θα γεννήσει η γυναίκα του ωθώντας μεγαλύτερη πίεση επικοινώνησε ξανά με τους εκπροσώπους του ΠΣΑΠ οι όποιοι του μετέφεραν ότι θα είναι στο πλευρό  του αν αποφασίσει να κάνει προσφυγή. Έτσι με το «καλημέρα» των πλει οφ ο δικηγόρος του ΠΣΑΠ(Αλιφραγκής) κατέθεσε προσφυγή !

Ο Ταϊ από την μεριά του , δεν έχει συνειδητοποιήσει την κατάσταση και τις συνέπειες που υπάρχουν κυρίως για το κλιμα της ομάδας, καθώς οι κυανόλευκοι δεν μπορούν να έχουν άλλα προβλήματα ,με την αδειοδοτηση, καθώς είναι πληρωμένος μέχρι 31/12 όπως και προβλέπεται.

Ωστωσο θέτει τον εαυτό του εκτός ομάδας, αφού δεν έχει δικαιωμα να αγωνιστει και φυσικά στον ΗΡΑΚΛΗ δεν θα ρισκάρουν μια συμμετοχή του, αφού είναι είναι στον «αερα» σε περίπτωση που καταθέσει ενταση κάποια ομάδα.

Οι επιλογές που υπάρχουν είναι δυο και απλές. Ή θα αποσύρει την προσφυγη του ή θα θέσει τον εαυτό του εκτός ομάδας  και θα επιμένει στην προσφυγή του. Όλα θα κριθούν από την συνάντηση που θα υπάρξει  πριν από την σημερινή προπόνηση.

Most Popular

To Top