Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Ποιες αλλαγές γίνονται στην Μίκρα

proponisiΓια αρκετό χρονικό διάστημα θα παραμείνει η ομάδα στις εγκαταστάσεις του Λώλα στην Σουρωτή. Οι εργασίες που γίνονται στην Μίκρα , προϋποθέτουν αρκετή δουλειά, αλλά όπως φαίνεται θα υπάρχει τουλάχιστον ένα πολύ καλό βοηθητικό γήπεδο για την προετοιμασία της ομάδας.

Σύμφωνα με όσα γίνονται γνωστά το ένα από τα υπάρχοντα βοηθητικά γήπεδα θα ανακατασκευαστεί πλήρως. Μάλιστα, θα τοποθετηθεί ειδικό χώμα «μίλι» που είναι εξαιρετικής ποιότητας και ιδιαίτερα απορροφητικό. Αυτό υπάρχει άφθονο μετά τις ανασκαφές που γίνονται στον παρακείμενο χώρο από την Μίκρα για την κατασκευή του μέτρο και είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για να αλλάξει οριστικά η κατάσταση αλλά και η ποιότητα των βοηθητικών γηπέδων.

Στα υπόλοιπα δυο βοηθητικά γήπεδα γίνονται ήδη εργασίες με επανασποράς, αλλά και συντήρηση του χορτοτάπητα. Πέρα όμως από τα υπάρχοντα γήπεδα θα κατασκευαστεί ακόμα ένα επιπλέον ου θα προορίζεται για τις ακαδημίες. Με αυτόν τον τρόπο θα λυθεί πιθανότατα ένα σημαντικό πρόβλημα που έχει να κάνει με την προετοιμασία των ποδοσφαιριστών.

Με αυτή την εξέλιξη η προετοιμασίας της ομάδας για τις επόμενες εβδομάδες θα γίνει στην Σουρωτή αλλά τουλάχιστον θα έχει βελτιωθεί η κατάσταση των γηπέδων, ώστε να αποφεύγονται οι τραυματισμοί των ποδοσφαιριστών.

Με την ολοκλήρωση των εργασιών ίσως να προχωρήσει και η σκέψη που υπάρχει προκειμένου να έρθουν σχεδόν όλα τα τμήματα υποδομής στην Μίκρα. Είναι κάτι που θα βοηθήσει σε πολλούς τομείς και θα γίνει ακόμα πιο αποτελεσματική δουλειά.

ΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΥΤΑΝΖΟΓΛΕΙΟ

Με τις εργασίες στη Μίκρα λύνεται το ένα πρόβλημα για τους «κυανόλευκους». Το δεύτερο έχει να κάνει με το Καυτανζόγλειο, που θα πρέπει να γίνουν σύντομα εργασίες. Άλλωστε έχει αποφασιστεί από την επιτροπή του γηπέδου να αλλάξουν τον χορτοτάπητα και όμως έχουν ενημερώσει αυτό θα γίνει σε μια από τις επόμενες διακοπές του πρωταθλήματος. Αυτό το διάστημα υπάρχει μια συντήρηση του αγωνιστικού χώρου, αλλά πρόκειται για ένα γήπεδο που δεν έχει αλλάξει χορτοτάπητα εδώ και δώδεκα περίπου χρόνια. Ο Ηρακλής έχει μεταφέρει αυτό το πρόβλημα εδώ και αρκετό καιρό, ενώ παράπονα γίνονται από όλες σχεδόν τις ομάδες που αγωνίζονται σε αυτό το γήπεδο.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι σε περίπτωση που υπάρξουν εργασίες ίσως αναγκαστεί ο Ηρακλής να αγωνιστεί για 1-2 αγώνες μακριά από το Καυτανζόγλειο.

Most Popular

To Top