Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Πιο προβοκάτσια πεθαίνεις!

Περίεργο δημοσιευμα στο gazzeta για την αυριανη αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό. Αναφέρει ότι θα γινουν επισόδεια στο Καυτανζόγλειο. Το ερώτημα ειναι απο ποιον και για ποιον λόγο και κοντρα σε ποιους ;

Δεν ειναι τυχαίο ότι η ίδια ιστοσελίδα συνεχως φιλοξενεί τις δηλώσεις του μεγαλομετόχου και φαίνεται ξεκάθαρα ότι πρόκειεται για προβοκάτσια την στιγμή που η κατάσταση διοικητικα είναι υπο του μηδενός, ωστε να επιρίψουν αλλού τις ευθυνες τους. Αναλυτικά το κείμενο 

«Η Τρίτη είναι μία ακόμα δύσκολη ημέρα για τον Ηρακλή με δεδομένο ότι είναι – όπως και για όλες τις άλλες ομάδες – η καταληκτική ημερομηνία για υποβολή όλων των απαιτούμενων εγγράφων για τον φάκελο αδειοδότησης και τα μηνύματα καιρό τώρα για τον Γηραιό δεν είναι καλά.

Επί τούτου λοιπόν η αστυνομική διεύθυνση της Θεσσαλονίκης φοβάται για επεισόδια και την Τρίτη και την Τετάρτη στην πόλη. Και αυτό διότι υπάρχει μεγάλη οργή του κόσμου για την διοίκηση του Ηρακλή.

Για τον λόγο αυτό ενημέρωσε τους ανθρώπους του Λεβαδειακού να είναι σε ανοιχτή γραμμή με τις αστυνομικές αρχές για να μεταβεί την Τρίτη στην Θεσσαλονίκη με αστυνομική συνοδεία και ενώ θα υπάρξει και σχετική φύλαξη και στο ξενοδοχείο όπου θα μείνει. Η αστυνομία εκτός αυτού έχει φόβο και για την ημέρα του αγώνα, που θα είναι την Τετάρτη».

Most Popular

To Top