Μπάσκετ

Πεντάδα…ανακοινώσεων

iraklis)-basketΟ Ηρακλής ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση πέντε παικτών. Πρόκειται για τους Κοθρά, Αποστολίδη, Ονάσογλου, Χρυσόπουλο και Καραγκιολίδη.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

 

«Η διοικούσα επιτροπή του τμήματος μπάσκετ του Γ.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ καλωσόρισε τους πέντε πρώτους αθλητές για τη νέα χρονιά Κοθρά Ευθύμη, Αποστολίδη Απόστολο, Ονάσογλου Θεόδωρο, Χρυσόπουλο Σάββα και Καραγκιολίδη Ιωάννη στο Ιβανώφειο.

Οι παίκτες είχαν μια πρώτη συνάντηση με τον προπονητή της ομάδας κ. Κυρούδη και τον teammanager κ. Σαμαρά και υπέγραψαν τα συμφωνητικά της νέας περιόδου.

 

Είναι χαρακτηριστικό ότι και οι πέντε συγκεκριμένοι αθλητές, είναι παιδιά που είτε αγωνίστηκαν στον Ηρακλή την περασμένη περίοδο ή φόρεσαν την φανέλα του Ημίθεου σε προηγούμενες περιόδους. Τους καλωσορίζουμε και πάλι και ευχόμαστε υγεία και κάθε επιτυχία.

 

Ο σχεδιασμός της ομάδας συνεχίζεται σε όλα τα επίπεδα, με επαφές με Έλληνες και κοινοτικούς παίκτες για την ενίσχυση του rosterστις θέσεις 4 και 5, ενώ συνεχίζεται και η δουλειά για τους νεαρούς αθλητές των τμημάτων υποδομής με την επιστροφή του coach Δαμαλή από την Αμερική».

Most Popular

To Top