Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Παπαθανασάκης: Ο Αλαφούζος , η μαντινάδα και οι μεταγραφές

papathanasakis

Σε μία απολαυστική συνέντευξή του, ο Σπύρος Παπαθανασάκης, μίλησε για πολλά… Τον ομάδα του, τον Ηρακλή, τη νίκη επί του Παναθηναϊκού, την κουβέντα που είχε με τον Γιάννη Αλαφούζου και τις μεταγραφές που θα γίνουν τον Ιανουάριου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον Arena FM:

«Τη χρειαζόμασταν αυτήν τη νίκη. Δε με νοιάζει με ποιον αντίπαλο είναι. Λέγαμε ότι η ομάδα πρέπει να βρει ρυθμό και σταθερότητα και να πάρουμε 10 πόντους τα τελευταία 5 παιχνίδια για να πάμε στο β” γύρο πιο οργανωμένα και πιο δυνατοί για να παίξουμε όπως ξέρουμε.

-Ο προπονητής ξέρει τη δουλειά πρέπει να κάνει. Πρέπει σιγά σιγά να πάμε έβδομοι.

-Πήραμε ένα μάθημα με την ΑΕΚ. Δεν αισθανόμουν καλά για το παιχνίδι εκείνο.Έχουμε τώρα αλλάξει κάπως και έχουμε ένα πιο σοβαρό πλάνο. Και αυτούς θα τους παίξουμε στο δικό μας γήπεδο. Να δούμε αν μπορεί να ξαναγίνει αυτό.

-Τα νέα παιδιά πρέπει να πάρουν παιχνίδια για να είναι τελείως έτοιμοι όταν τους χρειαστούμε. Η ομάδα έπαιζε καλά για 45 λεπτά, τώρα πλέον για 60 και σιγά σιγά θα είμαστε απολύτως έτοιμοι.

-Αύριο στο κύπελλο πρέπει να είμαστε σοβαροί, παρότι θα μπουν και άλλα παιδιά. Όλες τις ομάδες πρέπει να τις σεβόμαστε και να παίζουμε καλά.

-Συνάντησα τον Αλαφούζο. Του είπα κάτι που μόνο εγώ και αυτός το ξέρουμε. Το είδα στα μάτια του πριν το ματς ότι δε θα είναι εύκολο για αυτόν.

-Κάποιος σταθμός είχε βάλει να λένε πράγματα για μένα. Και όπως μας φερθήκανε δε μου άρεσε καθόλου. Ήθελα πάρα πολύ πάρουμε αυτό το παιχνίδι. Έχω πολύ σεβασμό στον κόσμο μας και στους παίκτες μας. Μπορεί να μας πάρει ένα χρόνο αλλά θα φτιάξουμε μια ομάδα δυνατή.

-Μιλάμε με τον προπονητή κάθε μέρα και προσπαθούμε να δούμε που θέλουμε ενίσχυση. Δε θέλουμε να πάρουμε πολλούς για να μη χαλάσουμε τον κορμό.

Είναι δύσκολο να πάρουμε παίκτες τον Ιανουάριο. Θα παρούμε τοπ παίκτες, δε θα πάρουμε μέτριους παίκτες. Θα κάνουμε την ομάδα γερή. Λίγους και καλούς.

-Άκου και μια μαντινάδα που μου έστειλαν από την Κρήτη: «Όλοι τον λένε Γηραιό μα μάχεται σαν νέος, κλείνει τα 107 μάχιμος και ακμαίος»

Most Popular

To Top