Ποδόσφαιρο Ηρακλής

«Παπαθανασάκης; Καλό Πάσχα»!

v

Ο τεχνικός του Ηρακλή, Σάββας Παντελίδης, μίλησε στον ArenaFM 89.4 αναφορικά με τις συνεχόμενες νίκες της ομάδας. Αναφέρθηκε και την ψυχολογία που πήρε η ομάδα, αλλά και στο… μυστικό για τα παιχνίδια με αδιάφορες ομάδες.

Όσα είπε ο Σάββας Παντελίδης στον ArenaFM 89.4:

Ο Ηρακλής για πρώτη φορά φέτος έχει τρεις ομάδες από κάτω του:

«Είναι πολύ σημαντικό και για την ψυχολογία την δική μας αλλά και για την ψυχολογία των αντιπάλων. Αυτή τη στιγμή λέμε ότι θέλουμε μια νίκη, θα μάθουμε την Κυριακή μετά το Πάσχα».

Τα Γιάννενα αν και αδιάφορα πίεσαν πολύ στο τέλος: «Αυτό που λέω στα παιδιά, είναι ότι μπορεί να έχουμε μεγαλύτερο κίνητρο αλλά το βασικό είναι να μπορέσεις να προηγηθείς. Τότε μεγαλώνει το κίνητρο το δικό σου και μικραίνει του άλλου. Αυτό είναι το μεγάλο μυστικό και το πιάσανε οι παίκτες καθώς στα τελευταία παιχνίδια μπαίνουμε πάρα πολύ δυνατά».

MVP της αγωνιστικής ο Δώνης και καλύτερο γκολ του Μπαστακού: «Είναι μεγάλη χαρά που δυο δικά μας παιδιά θα πάρουν αυτά τα βραβεία. Δικαιώνονται και οι ίδιοι που ήρθαν στην ομάδα».

Αναφορικά με τον Καγιούλη: «Μιλάμε και είναι αισιόδοξος. Προσπαθεί να τα καταφέρει να πάρουμε και άδεια».

Στην συνέχεια ανέφερε : «Έρχονται γιορτές και πρέπει να προσέξουμε αυτά τα παιδιά. Είναι μικρά παιδιά και δεν έχουν ούτε μεγάλους λογαριασμούς, ούτε μπορούν να κρατηθούν για πολύ καιρό. Τώρα θα φύγουμε για γιορτές και φοβάμαι μην έχουμε κανένα σοβαρότερο πρόβλημα. Να θέλουν να φύγουν τα παιδιά και να μην έχουν λεφτά.

Αυτά είναι πράγματα που δεν πρέπει να συζητάμε, αλλά δυστυχώς τα πράγματα έχουν ξεφύγει και η κατάσταση είναι δύσκολη».

Είναι δύσκολη η «αποστολή» ;

«Είναι η πιο δύσκολη δουλειά που έχω κάνει, με μεγάλη διαφορά και από συνθήκες αλλά και γιατί πολλά παιδιά φύγανε τον Ιανουάριο και η ομάδα άλλαξε σε μεγάλο επίπεδο. Ο μέσος όρος ηλικίας είναι πολύ μικρός, υπήρχε αυτή η κόντρα με τον κόσμο. Ακόμα και εγώ ήρθα σε μια δύσκολη εποχή και δεν έγινα αποδεκτός από όλο τον κόσμο.

Ο κόσμος πάντως είναι και πάλι μαζί μας και να ξέρετε ότι το μεγάλο κουράγιο των παικτών είναι ο κόσμος».

Θα μείνετε του χρόνου;

«Εδώ δεν ξέρουμε αύριο τι θα γίνει, πως μπορούμε να μιλήσουμε για το καλοκαίρι. Αν λυθούν τα προβλήματα θα ήθελα πάρα πολύ να μείνω, είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα. Όσο καιρό είμαι εδώ νιώθω ότι έχω μεγαλώσει προπονητικά».

Είναι απέναντι σας ο Παπαθανασάκης και σας καλεί για ανανέωση της συνεργασίας(μαζί του) : «Ευχαριστώ πολύ, να είστε καλά, καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση».

Most Popular

To Top