Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Παπαθανασάκης : «Εισιτήρια με 5 ευρώ»

papathanasakis34

Φανερά ικανοποιημένος και ανακουφισμένος από την αίσια έκβαση της υπόθεσης, ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Ηρακλής, Σπύρος Παπαθανασάκης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Καταφέραμε να αρθεί η τιμωρία της έδρας μας και να μειωθεί το πρόστιμο, όμως πρέπει από εδώ και στο εξής να είμαστε πολύ προσεκτικοί, ώστε στο μέλλον να μην επαναληφθούν παρόμοια περιστατικά, τα οποία αποτελούν τεράστιο πλήγμα τόσο σε ψυχολογικό και οικονομικό, όσο και αγωνιστικό επίπεδο».

Συνεχίζοντας, ο κύριος Παπαθανασάκης, ζήτησε τη στήριξη του κόσμου στο επόμενο παιχνίδι, δίνοντας παράλληλα και ένα έξτρα κίνητρο σε όλους τους φιλάθλους που θα θελήσουν να παρακολουθήσουν τον αγώνα.

«Προστατεύουμε την ομάδα μας, στηρίζουμε τον Ηρακλή! Όλοι μαζί στο τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς στο Καυτανζόγλειο για να φτάσουμε τον στόχο των 10 βαθμών που είχαμε θέσει για 5 αγώνες (τώρα είμαστε στο τέταρτο παιχνίδι).
Γιορτάζουμε τα Χριστούγεννα νωρίτερα, όλοι μαζί, στο γήπεδό μας και θέλουμε όλο τον κόσμο της ομάδας μας να σταθεί στο πλευρό μας και να είναι εκεί.
Γι’ αυτό και ανακοινώνουμε ότι στο παιχνίδι με τον Πανθρακικό, τα εισιτήρια στο πέταλο αλλά και στη Θύρα 13 θα κοστίζουν 5 ευρώ, ώστε να μπορούν όλοι να έρθουν και να συμπαρασταθούν στην ομάδα μας που παλεύει για όλους μας μέσα στο γήπεδο!».

Most Popular

To Top