Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Παπαθανασάκης :«Ασχολούμαστε με πολύ σοβαρές δραστηριότητες που αφορούν σχέδια για το μέλλον »- Δεν πάει στο Κατσάνειο

papathanasakisΟύτε και τώρα θα δώσει το παρών ο Σπύρος Παπαθανασάκης στο κάλεσμα που του έγινε από το ιδρυτικό σωματείο. ωστόσο μεταφέρει ότι  είναι σε σημαντικές δραστηριοτητες για το μέλλον της ομάδας . Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ

Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ αυτή τη στιγμή ασχολείται με πολύ σοβαρές δραστηριότητες που αφορούν σχέδια για το μέλλον του συλλόγου και θα είναι σε θέση να μοιραστεί τις πληροφορίες με τους οπαδούς αμέσως μόλις οριστικοποιηθούν όλες οι λεπτομέρειες ώστε να διασφαλιστεί ότι οι διαπραγματεύσεις δεν βαίνουν αρνητικά, ούτε και τίθεται σε κίνδυνο η εμπιστευτικότητά τους.

«Βρισκόμαστε προς την ολοκλήρωση της διαδικασίας να εξασφαλίσουμε τον βασικό κορμό των παικτών μας, συνεχίζουμε τις εν εξελίξει συζητήσεις για την προσέλκυση νέων ταλέντων καθώς και την εξασφάλιση των αναγκαίων πόρων, ώστε να πάει ο ΗΡΑΚΛΗΣ μπροστά», δήλωσε με νόημα ο Πρόεδρος της ΠΑΕ, Σπύρος Παπαθανασάκης.

Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ δεν θα παραστεί στην συνάντηση του Ερασιτέχνη αύριο το βράδυ, και έχουμε ήδη ενημερώσει τους πάντες ότι οι μελλοντικές συναντήσεις πρέπει να είναι απόλυτα συντονισμένες και να μην υπαγορεύονται χωρίς προηγουμένως να έχουν συζητηθεί.

 

Most Popular

To Top