Χωρίς κατηγορία

Παπαδόπουλος: «Ξέρουμε που πονάμε»

papadopoulosΟ Νίκος Παπαδόπουλος μετά το τέλος του ισόπαλου αγώνα με τον Πανθρακικό μίλησε τόσο για το αγωνιστικό όσο και το μεταγραφικό κομμάτι των «κυανόλευκων».

«Δεν πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε. Χάσαμε ένα ημίχρονο χωρίς ρυθμό και κυκλοφορίας της μπάλας. Όταν ξεκινήσεις άσχημα δύσκολα θα τον τελειώσεις καλά τον αγώνα. Στο δεύτερο βελτιώσαμε την εικόνα αλλά δεν ήμασταν καλοί. Βγάλαμε φάσεις για να το κερδίσουμε στο τέλος. Πρέπει να το αφήσουμε πίσω μας γιατί δεν πήραμε αποτέλεσμα και είχαμε κακή εικόνα. Πρέπει να δούμε τη συνέχεια. θέλαμε να πάμε πιο ψηλά στη βαθμολογία και πρέπει αν δούμε το επόμενο παιχνίδι. Ευχαριστώ τον κόσμο, δεν του δώσαμε όμως τη χαρά αλλά και με τον τρόπο του παιχνιδιού μας. Πρέπει να σταθεροποιηθούμε σε απόδοση και αποτελέσματα».

Για τις επιλογές των μεταγραφών: «Το ξέρω τι παίκτες θέλουμε και το σημερινό παιχνίδι μπορεί να μας βοηθήσει περισσότερο. Συζητάμε με τον πρόεδρο για να βρούμε λύσεις εκεί που πονάμε. Είναι ξεκάθαρο για μένα και για όλους».

Για την παρουσία του Κλέιτον: «Δεν το γνωρίζω καν αυτό. Μπορεί να ήρθε σαν φίλαθλος να δει τον αγώνα».

Για το που πονάει η ομάδα αγωνιστικά: «Πονάμε στο ένας εναντίων ενός. Υπάρχουν ονόματα που έχω πει την άποψη μου με τη σειρά που επιθυμούμε. Θα μπούμε στη διαδικασία να διαπραγματευτεί ο πρόεδρο. 2-3 το πολύ παίκτες . Όταν θα τους πάρουμε θα είναι ελεύθεροι».

Για το πως μπήκε η ομάδα στο πρώτο ημίχρονο: «Παίζει ρόλο ο αντίπαλο για το πως μπήκαμε. Μας πίεσε και δεν χτίσαμε παιχνίδι από πίσω. Μας προβλημάτισε στο πρώτο και προσπαθήσαμε να διορθώσουμε στο δεύτερο. Ο Πανθρακικός είναι καλή ομάδα και έχει πολύ καλύτερη εικόνα με τον Ελευθερόπουλο στον πάγκο».

Για την επικείμενη αναβολή του κυπέλλου και το κατά πόσο θα βοηθήσει την ομάδα ή όχι: «Δεν βοηθάει γιατί έχουμε ρυθμό, πρέπει να σεβαστούμε τα προβλήματα των ποδοσφαιριστών και την όποια απόφαση που θα παρθεί».

Most Popular

To Top