Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Παπαδόπουλος : «Δεν αντέχω άλλο.Χρειαζόμαστε συσπείρωση»

images_playersfoot_papadopoulos90Λευκή πετσέτα πέταξε ο Θόδωρος Παπαδόπουλος  αναφορικά με τον Ηρακλή, παραδεχόμενος ότι δεν μπορεί να πάει παρακάτω τον Ημίθεο. Με δηλώσεις του στον ARENAFM 89.4  ξεκαθάρισε ότι η ομάδα έχει άμεση ανάγκη από χρήματα και ο ίδιος αδυνατεί να προχωρήσει. Έτσι έκανε έκκληση σε κάθε είδους βοήθεια , καταδεικνύοντας τον Γιώργο Γαλανό .

Αναλυτικά οι δηλώσεις του.

«Δεν δίστασα ούτε στιγμή και δεν ζήτησα κανένα αντάλλαγμα την στιγμή που όλοι οι Ηρακλειδείς αδιαφορούσαν, όταν η ομάδα βρισκονταν σε δύσκολη θέση. Δέχτηκα τα πάντα και δέχτηκα συνεργάτες όσους μου είχαν προτείνει. Αγωνίστηκα  και έκανα λάθη. Πλήρωσα και πληρώνω. Πλέον δεν μπορώ και δεν έχω την δυνατότητα. Η ομάδα είναι στην πιο δύσκολη στιγμή της ιστορίας του και χρειάζονται χρήματα. Πρέπει να βρεθεί ένας άνθρωπος που θα συνδράμει. Η προσπάθεια που έγινε από την «Ημίθεος» ήταν σημαντική και τους ευχαριστω, αλλά δεν μπορεί να βοηθήσει περισσότερο . Θέλω να είμαι ειλικρινής. Βρέθηκε ένας άνθρωπος που μπορούσε να ανταποκριθεί σε αυτά τα δεδομένα και αναφέρομαι στον Γιώργο Γαλανό. Ομολογώ ότι αδυνατώ να διοικήσω τον Ηρακλή. Άλλωστε απέχω εδώ και καιρό όπως μου είχε ζητηθεί. Γιατί όλοι μαζί δεν στηρίζουν την διάθεση ενός ανθρώπου που θέλει να βοηθήσει τον ΗΡΑΚΛΗ; Υπάρχει μια τελευταία ελπίδα και η λύση υπάρχει χωρίς τον Παπαδόπουλο. Καλώ όλους τους Ηρακλειδείς να συσπειρωθούν και να στηρίξουν τον Ηρακλή»

Όσο αφορά την δική του παρουσία και τυχόν λάθη στα οποία υπέπεσε τόνισε :  «Αυτό θα το κρίνει ο κόσμος. Αλλά θα πρέπει να αξιολογήσουνι το γεγονός ότι πήρα την ομάδα από την Δ΄ Εθνική. Είμαι πολύ μικρός μπροστά στην ιδέα και στο μεγαλείο που λέγεται ΗΡΑΚΛΗΣ. Έκανα λάθη, αλλά λάθη δεν κάνουν αυτοί που δεν δουλεύουν. Με τους Ιρανούς  υπάρχει ακόμα η επικοινωνία και μου συστήσουν υπομονή. Προέχει όμως το αύριο της ομάδας και θα πρέπει να βρεθεί λύση.Έχουμε κτίσει μια ομάδα με το καλύτερο μπατζετ της κατηγορίας. Πλέον οι πρωταγωνιστές θα είναι οι προπονητές και οι ποδοσφαιριστές μας. Έχουμε παίκτες με εμπειρία και αλίμονο, τώρα που είναι να δείξει ο καθένας την αξία του , να μην το αποδείξουν. Οι αξίες ως προσωπικότητες που υπάρχουν δεν συγκρίνονται με καμία άλλη ομάδα».

Σχετικά με τον Γιωργο Γαλανό πρόεσθεσε : «Δεν γνώριζα τον κ. Γαλανό. Γνωριστήκαμε πριν από δυο  εβδομάδες. Είναι «ζεστός» και έχει τα εχέγγυα για να βοηθήσει τον Ηρακλή. Υπήρξαν και άλλες συναντήσεις με άλλους παράγοντες αλλά δεν με έπεισαν  και δεν προχωρήσαμε. Όποιος  έχει αντίρρηση και άποψη ας έρθει να αναλάβει αυτός την ομάδα. Υπάρχει τεράστια κρίση και δεν υπάρχουν εύκολα τα έσοδα. Οι προσπάθειες που έγιναν δεν έφτασαν και χρειάζεται περισσότερο».

Για την συνέχεια το πλει όφ είπε : «Πρέπει να υπάρξει συσπείρωση και να είμαστε ενωμένοι. Είναι το σημαντικότερο που θα  πρέπει να υπάρχει για τα πλει οφ ώστε η ομάδα να πετύχει τον στόχο της. Εύχομαι μέσα από την ψύχη μου να δω τον Ηρακλή στην Σουπερ Λίγκ. Ας μην είμαι εγώ και ας το καταφέρει   κάποιος άλλος».

Most Popular

To Top