Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Παπαδόπουλος:«Ήθελα δυνατά φιλικά και όχι με μπυραρίες»

papadopoulosΤις σκέψεις του για τον Ηρακλή που θα δούμε στην νέα σεζόν, αλλά και το μέλλον του Ημίθεου, μετέφερε ο Νίκος Παπαδόπουλος σε μια συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης. Ο έλληνας τεχνικός στάθηκε σε όλα τα ζητήματα που αφορούν την ομάδα και δείχνει αποφασισμένος να πετυχει τους στόχους του Ηρακλή

-Ποιες είναι οι σκέψεις του Νίκου Παπαδόπουλου;

«Οι σκέψεις μου είναι όταν θα γυρίσουμε με το καλό στην Ελλάδα να ‘ρθούνε όσο πιο γρήγορα οι μεταγραφές που έχουμε συμφωνήσει ότι είναι απαραίτητο να γίνουν. Το έχω πει και μετά τα παιχνίδια ότι χρειαζόμαστε 2-3 παίκτες που θα έχουν παραστάσεις από Σούπερ Λιγκ γιατί το πρωτάθλημα ξεκινάει νωρίς και πρέπει να προσαρμοστούν».

-Γίνεται καμία κίνηση ;

«Γίνονται, αλλά τα προβλήματα είναι πολλά και σε πολλούς τομείς, το σκέφτομαι αλλά έχω πάρει τις διαβεβαιώσεις ότι θα γίνουν. Θα τακτοποιηθεί και το θέμα με την ασφαλιστική φορολογική ενημερότητα .‘Έχουμε συμφωνήσει με τον κ.Καγιούλη ότι θα γίνουν αυτές οι μεταγραφές. Οι στόχοι έχουν βρεθεί έχουν γίνει συζητήσεις και είναι πολύ καλό ότι δεν έχουν βγει τα ονόματα προς τα έξω. Η ομάδα έχει νεαρούς, δεν χρειαζόμαστε άλλους νεαρούς, είναι δύσκολη η χρονιά και χρειαζόμαστε και άλλους έμπειρους παίκτες».

-Υπήρξαν δυνατά φιλικά στην περίοδο προετοιμασίας, γιατί δεν επιλέξατε κάποιον πιο εύκολο αντίπαλο;

«Άλλες ομάδες προτιμούν να παίζουν με …μπυραρίες, έτσι ακριβώς όπως το λέω και να κερδίζουν 14-0. Εγώ διάλεξα να παίξουμε πέντε φιλικά που είναι δυνατά με ομάδες που ήταν πιο έτοιμες από μας. Είδα ότι οι παίκτες μου ανταποκρίνονται καλά απέναντι σε καλές και δυνατές ομάδες και έτσι παίρνουμε ψυχολογία. Δεν φοβάμαι να παίξουμε κόντρα σε καλές ομάδες. Οι εμπειρίες που παίρνουν τα παιδιά είναι πολύ σημαντικές γιατί δεν έχεις συχνά την δυνατότητα να παίξεις με μια ομάδα όπως ο Άγιαξ»

-Αγωνιστικά πως είδατε την ομάδα στα φιλικά παιχνίδια;

«Στο αγωνιστικό κομμάτι, γιατί η βάση για μένα είναι η άμυνα, πήγαμε αρκετά καλά σε όλα τα φιλικά εκτός από το πρώτο, στο συγκεκριμένο κομμάτι. Πρέπει να πω όμως ότι οι αντίπαλοι χωρίς να κάνουν φάσεις ,μας έβαλαν γκολ, είμαι ευχαριστημένος αλλά όλα αυτά πρέπει να τα συνδυάσουμε και να παρουσιαστούμε στην συνέχεια. Σε άλλο παιχνίδι δώσαμε βάση στην κατοχή της μπάλας, σε άλλο στο τρανζίσιον. Υπάρχει βελτίωση και είμαι αισιόδοξος ότι υα πράγματα θα είναι πολύ καλύτερα στην συνέχεια»

 

Most Popular

To Top