Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Παιδική χαρά στο ΟΑΚΑ

paidiki xara  

Με κατεβασμένα τα χέρια έχασε ο Ηρακλής στην Αθήνα από την ΑΕΚ και δεν φάνηκε σε καμία περίπτωση δεν κατάφερε να κοντράρει την Ενωση. Ήταν κομπάρσος σε ένα αγώνα όπου η ΑΕΚ ήθελε να επιστρέψει στις νίκες μετα την ήττα από τον Ολυμπιακό με 4-0.

Η αλήθεια είναι ότι ο Ημίθεος φοβήθηκε την ΑΕΚ και ο Νικος Παπαδόπουλος έδωσε πολύ μεγάλη βαρύτητα στην αμυντική λειτουργία της ομάδας. Τα τραγικά λάθη στην άμυνα και το γεγονός ότι έδωσαν πολύ χώρο στην ΑΕΚ, έφερε αυτή την ντροπιαστική εμφάνιση της ομάδας και την βαριά ήττα.

Ο Ηρακλής δέχτηκε σε τρεις αγώνες δέκα γκολ και αυτό δεν είναι εικόνα ομάδας που θέλει να δείξει μια σταθερότητα στο πρωτάθλημα και κυρίως να δείξει ότι είναι ανταγωνιστική.

Μια παιδική χαρά στην άμυνα , ένα κέντρο που δεν υπήρχε και για την επίθεση δεν γίνεται λόγος αφού σπάνια πήγαινε εκει η μπάλα.

Μοναδική όαση το τέταρτο σερί γκολ του Βέλλιου που κατάφερε στην μοναδική φορά που του ήρθε σωστά η μπάλα να σκοράρει και μέσα στο ΟΑΚΑ.

Αυτός ο Ηρακλής χρειάζεται πολύ δουλειά ακόμα και κυρίως να συνειδητοποιήσουν ορισμένοι ότι είναι πρωτάθλημα Σούπερ Λιγκ , γιατί μάλλον έμειναν στην περσινή σεζόν.

Most Popular

To Top