Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Παιδιά να μάθουμε ορθογραφία και μετά τα αποκλειστικά !

Άρχισε ο κάθε άσχετος να ασχολείται με τον Ηρακλη για να κερδίσει λίγα κλικ. Ήδη υπάρχουν ορισμένα δημοσιεύματα που έχουν την αποκλειστικότητα της είδησης ότι ο Ηρακλής υποβιβάστηκε. Η βλακεία είναι ανίκητη αλλά το χειρότερο είναι όταν είσαι άσχετος . Καλύτερα είναι να ασχοληθούν με αυτά που γνωρίζουν ( αν γνωρίζουν) και ας αφήσουν τον Ηρακλή στην ησυχία του. 

Το σχετικά δημοσιευμα αναφέρει :

Τι και αν πέρασαν λίγα μόλις εικοσιτετράωρα από την προτελευταία αγωνιστική του  πρωταθλήματος της Superlegue….

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του pamebala.gr  τα δεδομένα που θα ισχύουν από την επομένη της ολοκλήρωσης του πρωταθλήματος θα είναι τελείως διαφορετικά !

Και για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι  η βαθμολογία του πρωταθλήματος θα αποκτήσει άλλη μορφή λίγο πριν την τελική επικύρωση της !!!

Την στιγμή μάλιστα που οι περισσότεροι Έλληνες είδαν το απόγευμα της Κυριακής τους φιλάθλους και τους ποδοσφαιριστές του Ηρακλή να πανηγυρίζουν την αγωνιστική παραμονή της ομάδος στην μεγάλη… κατηγορία !

Φυσικά το μεγάλο φιάσκο είναι βέβαιο πως το γνώριζαν αρκετοί αλλά επειδή εμείς δεν είμαστε δικαστές ούτε ντεντέκτιβ αυτήν την διαδικασία την αφήνουμε για τους ειδικούς….

Στο δια ταύτα για την ολοκλήρωση ενός ακόμη πρωταθλήματος φαρσοκωμωδία απαιτείται η επικύρωση της βαθμολογίας βάση της οποίας ο Ηρακλής και η Βέροια  όπως όλοι γνωρίζουμε δεν ολοκλήρωσαν τίποτα από τις υποχρεώσεις τους για τον φάκελο τον οποίο έπρεπε να καταθέσουν έως 31 Μαρτίου.

Βέβαια οι άνθρωποι του Ηρακλή μπορεί να ισχυρίζονταν πως ‘’έκλεισαν ‘’ όλες οι υποθέσεις αλλά η πραγματικότητα δείχνει ένα ΜΕΓΑΛΟ ψέμα –μαχαιριά στην ιστορία της ομάδος που σύντομα θα βγει στην επιφάνεια.

Ουσιαστικά όσοι σπεύσουν να κατηγορήσουν τον Κομπότη ότι ρίχνει τον Ηρακλή  κάνουν τεράστιο λάθος.

Άρα ποιους κορόιδευαν τόσο καιρό ;

Δεν γνώριζαν άραγε πως οι οικονομικές υποχρεώσεις των ΠΑΕ για το φορολογικό έτος 1-1-2016 έως 31-12-2016 έπρεπε να διευθετηθούν ως τις 31 Μαρτίου 2017 ΑΥΣΤΗΡΑ ;

Η ως άνω απόφαση απεστάλη στην Ε.Π.Ο. με το υπ αριθμόν πρωτ. 8267/25-11-2015 έγγραφο της SUPERLEAGUE και εγκρίθηκε από την Εκτελεστική Επιτροπή της Ε.Π.Ο. στη συνεδρίαση της 17.12.2015(πρακτικό 52) και γνωστοποιήθηκε η παραπάνω έγκριση με το υπ αριθμόν πρωτ. 39615/21-12-2015 έγγραφοτηςΕ.Π.Ο.,  προςτις Super League και Football League.

 

Most Popular

To Top