Ποδόσφαιρο Ηρακλής

«Παθιασμένος ο Παπαθανασάκης»

tsimikalis_eleyΟ νομικός σύμβουλος του Σπύρου Παπαθανασάκης, Στέφανος Τσιμικάλης, μίλησε στην εκπομπή «Ωρα για μπλε» για τη πορεία των διαπραγματεύσεων, αλλά και τον νέο πρόεδρο και μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ.

Αρχικά είπε: «Χρειάστηκαν τρεις μήνες με πολλές διαπραγματεύσεις έγγραφα χρειάστηκαν για να φτάσουμε στο σημείο που είμαστε σήμερα. Ο όγκος δουλειάς ήταν μεγάλος, με μεγάλη πίεση χρόνου. Ο κ. Παπαθανασάκης έδειξε πως ήθελε πολύ την ομάδα. Το επιχειρηματικό από το νομικό κομμάτι παρεκκλίνουν. 

Εγώ ενημέρωνα τον κ. Παπαθανασάκη, όμως η απόφασή είναι δική του. Είχαμε μία τέλεια συνεργασία. Βέβαια υπήρξαν φορές που άλλα του έλεγα και άλλα έκανε. Η αγωνιστική σεζόν ξεκινάει και ήθελε να είναι όλα στην εντέλεια».

Για τις συζητήσεις των δύο πλευρών: «Υπήρχαν διακυμάνσεις στη ψυχολογία. Ομως με διάλογο καλή συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών η δουλειά έγινε υποδειγματικά. Ανω τελεία δεν μπήκε ποτέ στις συζητήσεις, ήταν 100% αποφασισμένος. Εχει πάθος για τον Ηρακλή και ήθελε να προχωρήσει».

Για την Γενική συνέλευση, είπε: «Δεν ήταν τυπική. Ηταν το πιο σημαντικό της όλης προσπάθειας».

Για να συνεχίσει: «Εκκρεμεί η έγκρισή του από την ΕΕΑ. Μόλις γίνει ξεκινάει η διαδικασία των κεφαλαίων των μετοχών. Είναι τυπικό το θέμα».

Για τον Σπύρο Παπαθανασάκη, είπε: «Είναι πολύ παθιασμένος, αγαπάει αυτό που κάνει. Είναι ευτυχισμένος όταν μιλάει για τον Ηρακλή. Είναι ανοικτός άνθρωπος και αφιερώνει χρόνο στο να ακούει και να βρει τη λύση. Το μεγαλύτερό του χαρακτηριστικό είναι η ειλικρίνειά του».

Most Popular

To Top