Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Παίρνεις εισιτήριο…. κερδίζεις μηχανή

yamahaR1

Με  την αγορα κάθε εισιτηριου στις τελευταίες 4 εντός έδρας αναμετρήσεις οι φιλαθλοι του Ηρακλή μπορούν να διεκδικήσουν μια μηχανη. Ο Διαγωνισμός αφορά στην ανάδειξη ενός (1) μοναδικού νικητή, που θα κερδίσει μια (1) μεταχειρισμένη μηχανή μάρκας YAMAHA τύπου R1, κατασκευής 2006, χρώματος μπλε, κινητήρα 998 κυβικών εκατοστών

Αφορά μόνο τα τέσσερα (4) εντός έδρας παιχνίδια της ομάδος που θα διεξαχθούν κατά τη διάρκεια των play-off στο Καυτανζόγλειο Εθνικό Στάδιο.

Το δικαίωμα συμμετοχής στο Διαγωνισμό και στην κλήρωση για την ανάδειξη του μοναδικού τυχερού νικητή αποκτάται δια της αγοράς αποκλειστικά και μόνον εισιτηρίων των θυρών 4, 8, 10 και 13 για τους εντός έδρας αγώνες των play-off καθώς και δια της αγοράς των ειδικών εισιτηρίων διαρκείας για τα play-off. Κάθε εισιτήριο των θυρών 4, 8, 10 και 13 δίδει αυτομάτως στον κάτοχο του, δικαίωμα συμμετοχής στο Διαγωνισμό ενώ τα ειδικά εισιτήρια διαρκείας για τα play-off δίνουν στον κάτοχο τους δικαίωμα τριών (3) συμμετοχών.

Ως διάρκεια διεξαγωγής του Διαγωνισμού ορίζεται το χρονικό διάστημα διεξαγωγής των Play-off του πρωταθλήματος της Football League, για χρονικό διάστημα από την 23.04.2015 και ώρα 10:00 (Χρόνος Έναρξης διάθεσης των εισιτηρίων) έως και την 07.06.2015 και ώρα 19:00 (Χρόνος Λήξης διάθεσης των Εισιτηρίων).

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί το αργότερο την 30/5/2015 από την ιστοσελίδα του www.fciraklis.gr.

Από το διαγωνισμό εξαιρούνται οι υπάλληλοι καθώς και οι πάσης φύσεως εργαζόμενοι, με οιαδήποτε σχέση εργασίας, της εταιρείας Αθλητική Ένωση Ποντίων-Ηρακλής 1908 Π.Α.Ε. και οι σύζυγοι αυτών καθώς και οι συγγενείς τους (τόσο των εργαζομένων όσο και των συζύγων τους) μέχρι και Β’ βαθμού.

Δικαίωμα συμμετοχής στο Διαγωνισμό έχουν όλοι όσοι διαμένουν νόμιμα στην Ελλάδα, έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους.

Οι όροι του διαγωνισμού θα αναρτηθούν αναλυτικά στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ.

!!! ΜΗΝ ΠΕΤΑΞΕΤΕ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ !!!

Most Popular

To Top