Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Πήρε σκούπα ο Τσάπας, θέλει Γιαννάκη στον Ιωνικό!

Ο Ιωνικός ηττήθηκε για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα εκτός έδρας από τον Ερμή Αγιάς και πλέον αναζητά τον επόμενο τεχνικό που θα την καθοδηγήσει στην συνέχεια του πρωταθλήματος, αφού έλυσε τη συνεργασία με όλο το τεχνικό τιμ, συμπεριλαμβανομένου του τεχνικού διευθυντή Ντίνου Καλαμπάκου! Οι Νικαιώτες θέλουν τον Παναγιώτη Γιαννάκη ή τον Στέργιο Κουφό, αν και οι πληροφορίες του Basketplus.gr αναφέρουν και το τρίτο σενάριο προπονητή που ενδεχομένως να παραιτηθεί από τη νυν ομάδα του.

Η ανακοίνωση:

Ο Ιωνικός Νικαίας – Affidea ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον προπονητή της Ανδρικής Ομάδας Μάριο Γούναρη.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον Μάριο Γούναρη για τις σημαντικές επιτυχίες στις οποίες οδήγησε την Ομάδα μας στην διάρκεια της διετούς συνεργασίας μας, με κορυφαία την κατάκτηση του περσινού Πρωταθλήματος και την άνοδο στην Α2. Ευχόμαστε σε ένα μέλος της ιστορίας του Συλλόγου και ένα καλό φίλο καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του.

Παράλληλα, ολοκληρώνεται και η συνεργασία με τον Τεχνικό Διευθυντή Ντίνο Καλαμπάκο, καθώς και με τον βοηθό προπονητή Χρήστο Κουτσουμπά. Τους ευχαριστούμε για την προσφορά τους και ευχόμαστε τα καλύτερα στο επόμενο βήμα τους.

Most Popular

To Top