Ποδόσφαιρο Ηρακλής

«Πήραμε υπόσχέσεις και περιμένουμε»(Vid)

Η διάθεση των ποδοσφαιριστων του στο πρώτο ημίχρονο ήταν αυτό που δεν άρεσε στον Νίκο Παπαδόπουλο απο τον αγωνα με την Κέρκυρα και εξήγησε :


«Βγάλαμε χρήσιμα συμπεράσματα, όπως πρέπει να βγάζουμε μετά από κάθε αγώνα, ότι εικόνα και να έχει. Σ’ ότι αφορά το φιλικό με την Κέρκυρα  στο πρώτο ημίχρονο ο Ηρακλής δεν ήταν καλός. Δεν είχαμε καλή κυκλοφορία και δείξαμε ότι δεν είχαμε διάθεση σαν ομάδα, παρά το γεγονός ότι είχαμε 1-2 ευκαιρίες για να σκοράρουμε. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν σαφώς καλύτεροι. Βγάλαμε φάσεις για να πετύχουμε γκολ, ενώ δεν απειληθήκαμε καθόλου από τον αντίπαλο και αυτό είναι θετικό. Σε αντίθεση με το προηγούμενο φιλικό που ήμασταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο απ’ ότι στο δεύτερο, θα πρέπει να γίνει ένας συνδυασμός ώστε να οδηγηθούμε στην διάρκεια που θα έχουμε σαν ομάδα στο πρωτάθλημα».

Συνεχίζοντας ο προπονητής του Ηρακλή συμπλήρωσε: «Δεν θέλω πλέον να μιλάω για το διοικητικό, γιατί και μένα με αποπροσανατολίζει .Μέσα στην εβδομάδα με διαβεβαίωσαν από τη διοίκηση ότι το θέμα με τις ενημερότητες θα διευθετηθεί. Άλλωστε ο χρόνος πιέζει πλέον και μένουν περίπου 8-9 μέρες για το τέλος της μεταγραφικής περιόδου. Στο διάστημα αυτό, θα έρθουν δύο παιδιά που θα βοηθήσουν την φετινή προσπάθεια και θα εμπλουτίσουν το ρόστερ, ενώ αν προλάβουμε και βρούμε κάποια εξαιρετική περίπτωση ίσως αποκτήσουμε κι έναν ακόμη ποδοσφαιριστή στα άκρα της επίθεσης».

Επιστρέφοντας στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα, εξωαγωνιστικά συμπλήρωσε :

«Έχω πει στους ποδοσφαιριστές, ότι κάνουν το επάγγελμα που αγαπούν και πως όταν μπαίνουν στον αγωνιστικό χώρο πρέπει να τα ξεχνούν όλα. Για να μπορούν να ζουν και το παιχνίδι. Περιμένω λοιπόν με την έναρξη του πρωταθλήματος, πως όταν ξεκινά κάθε παιχνίδι, θα τα αφήνουν όλα έξω και θα αγωνίζονται για τη νίκη με πάθος».

Most Popular

To Top