Ελλάδα

Πήγε στον Ποσειδώνα ο Βέλλιος

Από τα γήπεδα της Βρετανίας στις ακαδημίες του Ποσειδώνα Καλαμαριάς για τον Απόστολο Βέλλιο! Ο διεθνής επιθετικός της Νότιγχαμ και πρώην παίκτης του Ηρακλή δεν βρέθηκε τυχαία στο Δημοτικό γήπεδο της Καλαμαριάς. Ο λόγος; Να δει τον μικρό του αδελφό Ανέστη, ο οποίος κάνει τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στις ακαδημίες του Ποσειδώνα, αλλά και να χαρίσει μια φανέλα του στην ομάδα της Καλαμαριάς.

Ο Βέλλιος, ο οποίος είχε μαζί του και τον ποδοσφαιρικό του μέντορα, τον πατέρα του Κώστα, γνώρισε την αποθέωση από μικρούς και μεγάλους, υπέγραψε αυτόγραφα, χωρίς να αρνηθεί να φωτογραφηθεί με όσους του ζήτησαν, πάντα «οπλισμένος» με ένα πλατύ χαμόγελο.

Όπως είναι γνωστό, ο μικρός Ανέστης, αδελφός του διεθνή επιθετικού της Νότιγχαμ Φόρεστ Απόστολου Βέλλιου, επέλεξε να εμπιστευτεί τον Ποσειδώνα Καλαμαριάς και να ενταχθεί στις ακαδημίες του, κάνοντας τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα, με στόχο την σωστή εκμάθηση του αθλήματος υπό την καθοδήγηση και εποπτεία καταξιωμένων προπονητών, συνεχίζοντας έτσι την οικογενειακή ποδοσφαιρική παράδοση της οικογένειας.

Στο στιγμιότυπο, ο Βέλλιος με τον υπεύθυνο των ακαδημιών του Ποσειδώνα Φώτη Μαζουλουξή, τον προπονητή Ηρακλή Μακρίδη, τον… Βέλλιο τζούνιορ, αλλά και συμπαίκτες του.

Most Popular

To Top