Χωρίς κατηγορία

Πέφτουν οι μάσκες! Ο Σαββίδης τείνει χειρα βοήθειας στον Παπαθανασάκη

Προσπάθεια για να βρεθεί λύση για τον Ηρακλή, παρουσιάζουν από την μεριά του ΠΑΟΚ ! Μια προσπάθεια που μοιάζει περισσότερο με τρολλάρισμα παρά με πραγματικότητα.

Σύμφωνα με την non paper ενημέρωση από τον ΠΑΟΚ αναφέρεται ότι ο Σαββίδης τονίζει : ««εμείς πρέπει να συμπεριφερθούμε με σεβασμό σε ένα ιστορικό σωματείο της πόλης και να αναζητήσουμε όλους τους νόμιμους και θεσμικούς τρόπους με τους οποίους μπορεί να αποφευχθεί η διάλυση του Ηρακλή».

«Η άποψή μας είναι πως τέτοιου είδους καταστάσεις δεν θα έπρεπε να προκύπτουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο και πως η σημερινή κατάσταση του Ηρακλή είναι ένα κοινό πρόβλημα για όλη την ελληνική ποδοσφαιρική κοινότητα, άρα θα έπρεπε να αντιμετωπιστεί συλλογικά»

Την στιγμή που στις κρίσιμες ψηφοφορίες της σουπερ Λιγκ κινήθηκε ξεκάθαρα κατά του Ηρακλή , μαζί με τις ομάδες που διατηρεί φιλικές σχέσεις, έρχεται τώρα να δείξει τον ευαίσθητο χαρακτήρα του….

Εκτός και αν το πλάνο είναι να διασωθεί ο Ηρακλής προκειμένου να γίνει μια «φιλική» ομάδα προς τον Ιβάν Σαββίδη.

Ο Ηρακλής έχει μάθει στα δύσκολα και με αυτά θα συνεχίσει να πορεύεται. Μπορεί να μην έχει στις τάξεις του έναν επιχειρηματία του βεληνεκούς του Ιβάν Σαββίδη, αλλά έχει τον κόσμο του.  Η λύση θα έρθει από εκεί και δεν χρειάζεται καμία παρεμβατικότητα. Οτιδήποτε άλλο συμβεί απλά δεν θα είναι Ηρακλής. Όπως άλλωστε ουσιαστικά δεν ήταν με την προσπάθεια που έγινε πέρσι το καλοκαίρι και τις συναντήσεις που υπήρξαν μεταξύ του μεγαλομετόχου του Ηρακλή και του ομολόγου στον ΠΑΟΚ στο Μακεδονία Πάλας.

Αν ήθελε ο Ιβάν Σαββίδης να σωθεί ο Ηρακλής θα το έκανε όταν έπρεπε και χωρίς τυμπανοκρουσίες.  Μια δυνατή Θεσσαλονίκη εξυπηρετεί όλες τις ομάδες. Αλλά τώρα που ο Ημίθεος ήρθε στα χειρότερα του δεν δέχεται και κυρίως ο καθένας από την οικογένεια του Ηρακλή, τέτοιες κινήσεις που σε καμιά περίπτωση δεν δείχνουν το πρακτικό πρόβλημα. Μια τελευταία απορία . δηλαδή τώρα έμαθε για το πρόβλημα του Ηρακλή….αλλα μάλλον ειναι μια κινηση ωστε να κερδίσει τις εντυπώσεις. Τα πάντα δεν αγοράζονται με τα χρηματα όμως ….

Most Popular

To Top