ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ

Ο 13ος άθλος του Γ.Σ.- Τώρα επιβάλλεται να ενισχυθεί η προσπάθεια

Η σημερινή απόφαση για τους Χορτατζήδες που ουσιαστικά καταστούν ακατάσχετη την περιουσία του Ηρακλή, αποτελεί την κορωνίδα των ενεργειών που έγιναν τον τελευταίο χρόνο από τον Γ.Σ.

Η προσπάθεια που ξεκίνησε πριν από καιρό από ορισμένους ανθρώπους να βάλουν σε λειτουργία τον σύλλογο, στέφθηκε με επιτυχία . Τότε είχαν ξεκίνησε διστακτικά, αφού ο Γ.Σ. είχε τελματώσει και όλα έδειχναν ότι ο Ηρακλής θα οδηγούνταν σε λουκέτο.

Ανέλαβαν ένα μεγάλο ρίσκο, αφού υπήρχε κίνδυνος να επωμιστούν ευθύνες ( Ελλάδα είμαστε) και βήμα- βήμα κατάφεραν να δημιουργούν τι προϋποθέσεις για να πετυχουν στόχους που στο προγενέστερο παρελθόν φάνταζαν ακατόρθωτοι.

Το πρώτο μέλημα ήταν να δημιουργηθεί μια διοίκηση, ώστε να μπορεί να εκπροσωπεί τον Ημίθεο στους απαραίτητους φορείς και να γίνονται οι απαραίτητες ενέργειες.  Στην αρχη έβρισκαν κλειστές  πόρτες και καμία διάθεση για να διευθετηθούν τα προβλήματα από τους φορείς που εμπλέκονταν σε διάφορες διαδικασίες. Σταδιακά όμως το κλίμα αντιστράφηκε και έτσι πέτυχαν αρκετές μικρές νίκες, μέχρι που έφτασαν στο σημείο να κερδίσουν την μάχη του ακατάσχετου  των Χορτατζήδων. Παράλληλα άνοιξαν τον δρόμο και για άλλους συλλόγους να προστατευτούν με την συγκεκριμένη απόφαση.

Η δραστηριότητα του Γ.Σ. έχει  πολλαπλασιαστεί και έχει απλωθεί όσο επιτρέπουν οι καταστάσεις σε διαφόρους τομείς. Δημιουργήθηκε η συνδρομητική τηλεόραση που προσφέρει ενημέρωση στους φιλάθλους του Ηρακλή, αλλά επιφέρει και ορισμένα έσοδα. Δημιουργήθηκε η μπουτίκ, που πάντα ήταν ένα θέμα που βασάνιζε τους φιλάθλους του Ημίθεου. Στάθηκε αρωγός  , ίσως και πρωτοπόρος της λειτουργίας του ποδοσφαιρικού τμήματος.  Προσπάθησαν να διαδώσουν  την  ιδέα του Ηρακλή  με κάθε τρόπο με διάφορες εκδηλώσεις. Πρωτοστάτησαν σε εκδηλώσεις που αφορούν τον ήρωα του συλλόγου και της Ελλάδος τον Γιωργιο Ιβάνωφ. Θέλουν να κρατήσουν ζωντανό το κύτταρο του Ηρακλή και να μπορέσουν τα τμήματα του να δημιουργήσουν αθλητικές κυψέλες που θα αναδείξουν νέους πρωταθλητές και ολυμπιονίκες.

Μια προσπάθεια που θα πρέπει να συνεχιστεί γιατί τα δύσκολα πέρασαν αλλα υπάρχει ακόμα δρόμος. Χρειάζεται όμως ολοένα και περισσότεροι από τους φιλάθλους του συλλόγου να έρχονται κοντά στον Ηρακλή και να προσπαθούν ο καθένας από την μεριά του να συνδράμει. Έτσι θα μπορέσει να συνεχίσει πιο δυνατός , ενισχυμένος και δε θα επαλήθευσει  τα όνειρα όλων αυτών που ήθελα την διάλυση του.

To Top