Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Ο πρόεδρος , οι φίλαθλοι και ο Ηρακλής(vid)- Τι δήλωνε και τι κανει τώρα

manemΤα γραπτά μένουν τα λόγια πετούν έλεγαν οι Λατίνοι. Οι δηλώσεις του Σπύρου Παπαθανασάκη ( ένα μέρος από αυτές) που αναφέρεται στον κόσμο του Ηρακλη, στους φιλάθλους που αρνείται να τους αντικρύσει αυτό το διάστημα.

04-05-16  ΓΡΑΠΤΗ ΔΗΛΩΣΗ

«Κατανοώ τους φιλάθλους»

«Είμαι πολύ απογοητευμένος με το αποτέλεσμα. Κατανοώ τους φόβους των οπαδών μας και γνωρίζω ποιά είναι η σημασία του να μην χορηγείται η άδεια στην ομάδα μας. Ξέρω, ότι έχοντας λάβει την άδεια, αυτό σου προσφέρει ηρεμία και άνεση κινήσεων και γι’ αυτό το λόγο είμαι πραγματικά λυπημένος. Ωστόσο, δεν ανησυχώ για το μέλλον της ομάδας και την ικανότητά της να πετύχει και είμαι βέβαιος ότι το παρελθόν, με όσα αρνητικά είχε, δεν πρόκειται να επαναληφθεί» και συνέχισε λέγοντας: «Αυτή η χρονιά ήταν δύσκολη, ήταν μία χρονιά που είχαμε ως βασικό στόχο τη σταθεροποίηση στην κορυφαία κατηγορία, αλλά και να διαχειριστούμε τα βάρη που κληρονομήσαμε από το παρελθόν. Πιστεύω ότι θα κατορθώσουμε να έχουμε τη νέα σεζόν έναν ΗΡΑΚΛΗ καθαρό και ελεύθερο από χρέη και θα χτίσουμε μία ομάδα που θα έχει ένα πολύ ισχυρό και στέρεο μέλλον».

03-04-16 ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΗΝ ΕΡΤ

«Δεν ξέρω αν θα πάρουμε την άδεια. Εκείνο που ξέρω είναι ότι ακόμη και αν δεν πάρουμε, ο Ηρακλής θα κινηθεί στο ίδιο πλάνο. Θα αναζητήσει νέους ποδοσφαιριστές που θα μπορούν να σταθούν καλά στις απαιτήσεις που έχει ο σύλλογος και να αγωνιστούν στην Εθνική. Με τον τρόπο αυτό θα χτίσουμε μια βάση νεαρών παικτών που θα ανεβάσουν την ομάδα σε ένα υψηλότερο σημείο. Να είστε σίγουροι λοιπόν ότι του χρόνου ο Ηρακλής θα είναι πιο «νέος» και πιο δυνατός».
06/12/2015 ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΗΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΚΥΡΙΑΚΗ

10/10/2015 ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟΝ ARENA FM

«Η ομάδα μας θέλει να έχει τους οπαδούς της σε όλα τα γήπεδα. Αυτό συμβαίνει στη Βόρεια Αμερική αλλά εμείς το βλέπουμε εδώ ως όνειρο. Μου αρέσει η έξαψη και το πάθος που υπάρχει στα γήπεδα, δεν μου αρέσει η βία που έρχεται. Πάνω σε αυτό το κομμάτι πρέπει να δουλέψουν όλες οι ομάδες αλλά και εγώ ο ίδιος γιατί έχουμε μια υποχρέωση  απέναντι στο ποδόσφαιρο».

08/10/2015 ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ METROPOLIS

«Ο Ηρακλής είναι μόνος. Δεν πάει με κανέναν. Είμαστε ανεξάρτητοι, αυτόνομοι. Ειναι σωστό ένας πρόεδρος να ξέρει τους άλλους προέδρους γιατί πρέπει μια μέρα να προσπαθήσουμε να κάνουμε το ποδόσφαιρο καλύτερο. Θα τους μάθω όλους αυτούς, θα τους γνωρίσω όλους στο τέλος με τη σκέψη να δυναμώσουμε το ποδόσφαιρο. Αλλά η αλήθεια είναι ότι εμείς είμαστε ανεξάρτητοι, μην μπερδευόμαστε. Ο Ηρακλής πάει σιγά-σιγά βάζει τις βάσεις που χρειάζεται».

22/06/15 ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ TV MAKEDONIA

09/06/2015  ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ METROPOLIS

«Θέλω να δημιουργήσουμε μια ομάδα, η οποία θα πηγαίνει όπως φέτος για να κερδίζει και να παίζει καλό ποδόσφαιρο. Θέλω να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι, αν και ξέρω ότι δεν γίνεται να συμβαίνει πάντα αυτό. Πρέπει σε δύο χρόνια να είμαστε πολύ δυνατοί και αυτό θέλω. Θέλω κάθε χρόνο να παίζουμε στην Ευρώπη. Μπορεί να μην το πετυχαίνουμε.

Όμως, αυτός θα είναι ο στόχος κάθε χρόνο. Θέλω να φτιάξουμε μια ομάδα που θα πηγαίνει εκτός έδρας και θα λένε “έρχεται ο Ηρακλής”. Θέλω να βλέπω μια ομάδα με καρδιά και ψυχή. Πρέπει ο κόσμος να έχει υπομονή. Μπορεί να μην γίνει η ομάδα όπως την θέλουμε από τον πρώτο χρόνο. Θα γίνει, όμως. Ο Ηρακλής είναι κάτι απίθανο. Δεν μπορώ να εκφράσω με λέξεις τι αισθάνομαι με τον Ηρακλή και πού θέλω να τον φτάσω. Αν είμαστε όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε».

27/05/2015  ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ CITY INTERNATIONAL

«Ευχαριστώ. Πάντα όταν γράφω κάτι πρέπει να είναι αλήθεια, από την καρδιά μου και «Σπύρος job». Μεγάλη η αγάπη του κόσμου. Ποτέ δεν έχω δει ομάδα να είναι τέτοια μεγάλη οικογένεια. Είναι κάτι το ιδιαίτερο αυτό. Να έχεις τόσο αγάπη. Κάποιοι δεν το έχουν στη ζωή τους και εμείς το έχουμε. Μπορούμε να κάνουμε πολλά με αυτή την αγάπη του κόσμου. Κυρίως οι παίκτες μας που δίνουν τα πάντα».

30/4/15  ΓΡΑΠΤΗ ΔΗΛΩΣΗ

Μετά τον αποκλεισμό από την Ξάνθη

«Πέρυσι, ο Ηρακλής με τράβηξε κοντά του – με την ιστορία του, τους οπαδούς του, την όμορφη πόλη του. Τον περασμένο Μάιο, είδα το πρώτο μου παιχνίδι του Ηρακλή και ποτέ δεν θα ξεχάσω τα λόγια ενός οπαδού ο οποίος όταν αποχωρούσε από το γήπεδο εκείνη την ημέρα είπε: «Αυτό είναι πάρα πολύ οδυνηρό. Δεν μπορώ να ξαναπάω στο γήπεδο». Τότε ακριβώς αποκτήσαμε ένα στόχο και ένα μεγάλο όνειρο να βοηθήσουμε για να αλλάξει αυτό. Για να σταματήσει η διάσπαση και να δημιουργήσουμε ένα κοινό όραμα.

Χθες στην Ξάνθη, μπορούσα να δω και να ακούσω ακριβώς πόσο μακριά έχουμε φτάσει, όχι μόνο να παίξουμε στα ημιτελικά του Κυπέλλου, αλλά το πιο σημαντικό, να γιορτάσουμε με ζωντάνια όλοι μαζί, η οικογένεια του Ηρακλή πραγματικά ενωμένη, με μεγάλη υπερηφάνεια και αγάπη. Αυτό ήταν ένα όνειρο για μένα και στην Ξάνθη μπορούσα πραγματικά να το αγγίξω, να το αισθανθώ.

Ναι, το αποτέλεσμα δεν ήταν το ιδανικό, αλλά η καρδιά και η ψυχή των παικτών και των οπαδών μας δείξανε σε όλο τον κόσμο ότι δημιουργείται ένας Ηρακλής για τον οποίο είμαστε και πάλι περήφανοι. Κάθε λεπτό και κάθε στιγμή σε όλα τα γήπεδα γράφεται η ιστορία.

 

22/04/2015  ΓΡΑΠΤΗ ΔΗΛΩΣΗ

Ο Ηρακλής σε κάθε αγώνα έχει τη στήριξη των οπαδών μας, που είναι ο δωδέκατος παίκτης μας στο γήπεδο. Ο κόσμος μας που ποτέ δεν μας απογοήτευσε και είναι πάντα δίπλα μας θα είναι και τώρα εδώ για να μας εμπνεύσει και να μας στηρίξει. Θα είναι εδώ να μας ανεβάσει και να πάμε πιο ψηλά.

05/03/2015  ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ LIBERO

«Απίθανο αυτό που έκανε ο κόσμος. Μας βοήθησε πάρα πολύ και τώρα είναι στους δρόμους για να γυρίσει στο σπίτι του.Θέλω να δημιουργήσω μία σταθερή ομάδα και γι’ αυτό έχω και αύριο συναντήσεις με τους δικηγόρους και τους λογιστές για να πάρουμε την άδεια. Θέλω να δώσω ζωή για πάντα στον Ηρακλή. Πιστεύω ότι σε τρία χρόνια θα μας μάθει όλη η Ευρώπη. Θα παλέψουμε μέχρι την τελευταία μας ανάσα για να πετύχουμε».

02/02/2015 ΓΡΑΠΤΗ ΔΗΛΩΣΗ

Μετα την απόφαση για αφαιρεση βαθμων από την ΦΙΦΑ

Καταλαβαίνω ότι νιώσατε πληγωμένοι άλλα πρέπει να ξέρετε ότι χτίζουμε μια ομάδα που θα κερδίσει την υπερηφάνεια σας. Δεν είναι εύκολο, αλλά έχουμε κάνει μεγάλη πρόοδο.

Δεν έχουμε την πολυτέλεια να αποσπαστεί η προσοχή μας από ό, τι έχουμε καταφέρει σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Είναι εκπληκτικό. Είναι πολύ ωραίο. Γινόμαστε ολοένα και πιο ισχυροί.

Θα πρέπει να επικεντρωθεί το πάθος μας στους παίκτες μας που βρίσκονται μέσα στο γήπεδο, να τους υποστηρίξουμε με θετικό τρόπο σε ό, τι χρειάζονται.

Με αυτή τη δύναμη τίποτα δεν πρόκειται να μας σταματήσει.

Μαζί, θα πετύχουμε το όραμά μας, να πραγματοποιήσουμε το πεπρωμένο του Ηρακλή, να χτίσουμε μια παγκόσμιας κλάσης ποδοσφαιρική ομάδα».

31/12/2014 ΓΡΑΠΤΗ ΔΗΛΩΣΗ

Η ομάδα μας προσπαθεί μέσα στο γήπεδο, παλεύει και κάνει ότι χρειάζεται για πετύχουμε τους στόχους μας. Όλοι μας δεν πρέπει να χάνουμε το όραμα από τα μάτια μας. Πρέπει να βάζουμε τον Ηρακλή πάνω από τους εαυτούς μας γιατί η ομάδα αυτή, μας ξεπερνά όλους. Πρέπει να μείνουμε επικεντρωμένοι στο στόχο μας και να συνεχίσουμε μέχρι να τον πετύχουμε. Ο Ηρακλής ήταν εδώ πριν από εμάς και θα είναι εδώ και μετά από εμάς. Θέλουμε να συνεχίσουμε να προσφέρουμε χαρά στον κόσμο μας και θα το κάνουμε.

22/12/2014

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟΝ ΟΤΕ TV

 

17/12/2014  ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΑΥΤΑΝΖΟΓΛΕΙΟ «ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΘΥΡΑ 10»

20/06/2014  ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟΝ ARENA FM

«Είδα πολύ πάθος στον κόσμο του Ηρακλή. Μου άρεσε πάρα πολύ, έμεινα έκπληκτος. Ήμουν στις σουίτες και ήθελα να πάω στην θύρα 10. Αλλά μου είπαν καλύτερα να μην πάω. Ήταν εκπληκτική ατμόσφαιρα δεν το έχω ζήσει αυτό στον Καναδά. Είμαι διατεθειμένος να βάλω όσα χρήματα χρειαστούν για να ανέβει η ομάδα. Μέχρι 3 εκ. ευρώ που είπατε μπορώ να τα βάλω.».

Most Popular

To Top