Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Ο πρωταθλητής, το Τσάμπιονς Λίγκ και η Οσέρ

Στην Αλβανία κατέκτησε το πρωτάθλημα και θα αγωνιστεί στο Τσάμπιονς Λίγκ, αλλα η καρδιά του όπως λέει ανήκει στον Ηρακλή.

Ο λόγος για τον Ανδρέα Κολίτσι που με την Κουκέσι έκανε μια εξαιρετική σεζόν και ήδη προετοιμάζεται για τις αναμετρήσεις με την Σέριφ Τιρασπόλ. Όπως λέει στην «Α» θα ήθελε αυτό να είχε συμβεί με τν Ηρακλή, αλλά τα δεδομένα πλέον είναι πολύ διαφορετικά στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

«Μακάρι να γίνονταν αυτό με τον Ηρακλή να γίνονταν πραγματικότητα ένα μεγάλο μου όνειρο. Δυστυχώς πρέπει να βρεθεί μια λύση για αυτή την ομάδα,γιατι έχει κουραστεί ο κόσμος , κάθε καλοκαίρι να αντιμετωπίζει παρόμοιες καταστάσεις. Η αλήθεια είναι ότι πολλές φορές έχουν καταδικάσει χωρίς λόγο την ομάδα και αυτή την φορά δεν θα πρέπει να ξαναγίνει».

Ο 29χρονος τερματοφύλακας επανέλαβε για ακόμα μια φορά ότι θα ήθελε να επιστρέψει κάποια στιγμή στην ομάδα: «Θέλω να ξαναέρθω στον Ηρακλη. Θέλω να βοηθήσω περισσότερο την ομάδα που αγαπάω. Ίσως όχι τώρα αλλά κάποια στιγμή αυτό θα γίνει»

Συνεχίζοντας ο πρώην πορτιέρο του Ημίθεου συμπλήρωσε:

«Ο Ηρακλής είναι το δεύτερο σπίτι μου. Από μικρό παιδί ήμουν στην ομάδα. Στενοχωριέμαι που βλέπω συνεχώς αυτή την κατάσταση. Είναι μεγάλη ομάδα και αξίζει να έχει μια δυνατή διοίκηση και ένα δυνατό σύνολο. Το μόνο που έχει αυτή την στιγμή είναι μεγάλος κόσμος »

ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΓΙΑ ΟΣΕΡ

Πανηγυρισε ο Κολίτσι

Η παρουσία του Κολίτσι στην Κουκέσι ολοκληρωθηκε, όμως έχει όρο να αγωνιστεί στις αναμετρήσεις για τον Τσάμπιονς  Λίγκ. Ήδη γνωρίζει και την επόμενη ομάδα του που θα είναι στην Γαλλία. Συγκεκριμένα θα αγωνιστεί στην Οσέρ η οποία τον έχει παρακολουθήσει ολόκληρη την σεζόν.  Στον Ηρακλή ξεκίνησε από τις ακαδημίες  το 2001 και έγινε επαγγελματίας το 2005. Έμεινε αρκετά χρόνια και αποχώρησε και αυτός το 2010. Επέστρεψε όμως την σεζόν 2013-14 και στην συνέχεια βρέθηκε στον Ολυμπιακό Βόλου. 

Most Popular

To Top