Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Ο «ΠΑΠ» για Κασδοβασίλη και Παπαθανασάκη

papadopoulos_papathanasakis

Ο προπονητής του Ηρακλή αναφέρθηκε και για τον Αντωνη Κασδοβασίλη λέγοντας :

«Η πρόσληψη του Γενικού αρχηγού δεν είναι θέμα προπονητή όπως και αυτή του τεχνικού διευθυντή. Είναι καθαρά θέμα διοίκηση. Εγώ είπα στον πρόεδρο ότι η ομάδα πρέπει να έχει ανθρώπους που θα ασχολούνται και ο καθένας να κρίνεται με βάση το πόστο του και την δουλειά που κάνει στην ομάδα. Είχα συμφωνήσει ότι θα καλυφτούν αυτές οι θέσεις, είχα πει την άποψη μου ότι ήθελα να είναι μέσα από την οικογένεια της ομάδας».

 

 «Με έχουν φθείρει πολλά»

 «Πολλές φορές αλλά δεν θα το ξανακάνω. Αυτά που έχω κάνει μπορεί να γυρίσουν μπούμερανκ σε μένα. Θέλω να ασχολούμαι πλέον μόνο με το αγωνιστικό κομμάτι και να κρίνομαι μόνο από αυτό. Με έχουν φθείρει πολύ όλα αυτά, κουράστηκα και έχω φτάσει πολλές φορές στα όρια μου για το αν θα φύγω ή αν θα μείνω».

Για τον Σπύρο Παπαθανασάκη τόνισε :  «Όταν ρωτάς τον προπονητή να σου μιλήσει για τον πρόεδρο της ομάδας, είναι δύσκολο να απαντήσει , αυτό που εγώ προσπαθώ να κάνω είναι να έχω σεβασμό απέραντη στον θεσμό του προέδρου και να μπορώ από την πλευρά μου να πιέσω καταστάσεις για να έχουμε μια ανταγωνιστική ομάδα».

-Έχετε έρθει σε σύγκρουση;

«Σας είπα και πριν ότι έφτασα πολλές φορές στα όρια μου αλλά πλέον αυτό που θέλω μόνο είναι να κρίνομαι μέσα από την δουλειά μου».

Most Popular

To Top