Χωρίς κατηγορία

Ο Παπαθανασάκης, ο Καγιούλης και οι άλλοι

Φτάσαμε στο παρα πέντε και οι ενδείξεις που υπάρχουν αυτη την στιγμή έχουν να κάνουν με το χειρότερο σενάριο για τον Ηρακλη. Ο μεγαλομέτοχος που έχει αρνηθεί καθε προσπαθεια βοηθεις στο ξεκινημα της σεζόν απο ανθρωπους του Ηρακλη, που συμφωνα με πληροφορίες έχει κλεισει την πόρτα σε οποιοδηποτε έστω και με μικρή προσφορά τον προσεγγισε, καλέιται να ανταπεξελθει στις υποχρεωσεις. 

Ειναι όμως αδυναμος να ανταποκριθεί  οικονομικά και παράλληλα έχει δίπλα τους άτομα που αποδεδειγμένα έχουν προκαλέσει πολλά προβληματα στην ομάδα. «Μέχρι τηνΠαρασκευη θα έχουν λυθει τα πάντα» είναι η καραμέλα που συνεχίζει να πιπιλίζει, αλα ουδείς τον πιστευει. Αυτη την φορά όμως οι εξελιξεις θα ειναι ραγδαιες και καταδικαστικες εφόσν δεν βρεθει λύση και μάλλον δεν το έχει καταλάβει. 

Ο κόσμος παρακολουθεί και απο την μια μεριά βλέπει την ομάδα να παλεύει για την σωτηρ.ια της μέσα στους αγωνιστικούς χώρους και απο την άλλη δεν βλέπει καμία εξελιξη στα οικονομικά.

Ο Καγιούλης συμφωνα με πληροφορίες αναζητεί τα χρηματα ου χρειάζονται, αλλα όπως φαίνεται στην παρουσα φάση δεν τα έχει διαθέσιμα , ούτε τα έχει εξασφαλίσει. Το ρίσκο του όπως έχει αναφέρει ο ίδιος μπορει να μην του βγει και να χάσει καποια χρηματα που έβαλε στον Ηρακλη, αλλα ο Ημίθεος θα καταδικαστει σε νέες περιπέτειες. 

Τα ψέμματα τελειωσαν και ο Παπαθανασάκης θα υποστει τις συνεπειες που θα υπάρξουν αν υποβιβαστει η ομάδα. Συνέπειες που θα ειναι μεγάλες εξαιτίας των ανεκπλήρωτων χρεών !

Most Popular

To Top