Ποδόσφαιρο

Ο Νίκος Παπαδόπουλος για Ηρακλή

Για την επιτυχία του ΟΦΗ να επιστρεψει στην Α’ εθνικη αναφέρθηκε ο Νίκος Παπαδόπουλος και ο έλληνας τεχνικός αναφέρθηκε και στον Ηρακλη με δηλώσεις του στον ARENA FM 89.4

Για την προσπάθεια του Ηρακλή να προβιβαστεί στην Football League: “Ξέρετε πολύ καλά ότι δεν είναι λίγα τα τρία χρόνια κι όσα έχω περάσει στον Ηρακλή. Με αγγίζει και με ενδιαφέρει αυτή η ομάδα. Έκανε ένα καλό ξεκίνημα, αλλά μετράει η διάρκεια. ΠρεπεΙ να ξεχάσει την χθεσινή νίκη και να δει το επόμενο παιχνίδι. Μακάρι ο Ηρακλής να ξανγυρίσει. Το θέμα είναι άλλο, όμως. Αυτό που λέμε για τον ΟΦΗ έχει ξαναειπωθεί για τον Ηρακλή. Να γυρίσουν στην πρώτη κατηγορία τέτοιες ομάδες, όπως ο ΟΦΗ, ο Ηρακλής και ο Άρης που ξαναγυρίζει, γιατί αυτές πρέπει να παίζουν εκεί. Αλλά να γυρνούν με τον σωστό τρόπο. Να μην λέμε μόνο λόγια για τα ίδια λάθη. Στεναχωριέμαι που ο Ηρακλής έφτασε σε αυτό το σημείο και πάλι. Μακάρι να επιστρέψει και όσοι ασχολούνται με τον Ηρακλή να μην μείνουν στα λόγια και κάνουν τα ίδια λάθη”.

Για τις καλές σχέσεις που διατηρούν ακόμη και σήμερα οι παίκτες που είχε στον Ηρακλή τότε: “Ο Ηρακλής τότε είχε 5-6 παιδιά που είχε κρατήσει. Ο Μπουκουβάλας, ο Χουάντερσον, ο Πορτουλίδης, ο Ιντζόγλου και να με συγχωρείτε αν ξεχνάω κάποιον. Εκείνη η ομάδα, είχε χτιστεί τόσο καλά. Πήραμε τρεις παίκτες από την ίδια χώρα και την ίδια κουλτούρα. Αποκτήθηκαν επίσης παίκτες από την Β’ και τη Γ’ Εθνική. Ο Ηρακλής τότε είχε χτίσει ομάδα για πολλά χρόνια στη Superleague. Δυστυχώς κάποιοι τον έφεραν σε αυτήν την κακή κατάσταση. Είναι παράδοξο αυτό που συνέβη, αφού πωλήθηκε τότε κι ένας παίκτης, ο Βέλλιος. Έχουν γίνει αυτά τα λάθη και δεν θέλω να τα θυμάμαι. Έχουν ξαναγίνει και πιο παλιά. Ο Ηρακλής πρέπει να είναι στην Superleague , για να είναι καλύτερο το ίδιο το πρωτάθλημα. Όμως, πρέπει να επιστρέψει υγιής”.

Most Popular

To Top