Ποδόσφαιρο Ηρακλής

“Ο κόσμος του Ηρακλή αξίζει τα καλύτερα»

Στην άσχημη πορεία της Εθνικής Αργεντινής στο Μουντιάλ αναφέρθηκε μιλώντας στον ARENA FM 89.4 ο Ντιέγκο Ρομάνο. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός ευχήθηκε στον Ηρακλή να επιστρέψει γρήγορα στη Σούπερλιγκ και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον κόσμο του.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την πορεία της Αργεντινής: “Είμαστε όλοι στεναχωρημένοι για την άσχημη πορεία, περιμέναμε σίγουρα περισσότερα πράγματα. Δυστυχώς όμως, δεν ήταν μόνο τώρα αυτή η άσχημη εικόνα της Αργεντινής, αλλά και το προηγούμενο χρονικό διάστημα έδειχνε ότι δεν μπορούσε να βρει τον δρόμο της. Όσοι περιμέναμε να μας δώσει χαρά η ομάδα, απογοητευτήκαμε. Περιμένουμε να δούμε τις εξελίξεις”.

Για το ότι οι παίκτες απαιτούν την απομάκρυνση του προπονητή: “Όχι μόνο οι παίκτες, νομίζω ότι όλος ο κόσμος αυτό θέλει. Προσωπικά δεν τον ήθελα, από τη στιγμή που ανακοινώθηκε. Νομίζω ότι η Αργεντινή είναι πολύ μεγάλο ποδοσφαιρικό μέγεθος και δεν ταιριάζει ένας τέτοιος προπονητής. Θέλει κάποιον καλύτερο”.

Για το ότι δεν υπήρχε ηρεμία ούτε στις προηγούμενες διοργανώσεις: “Δεν μπορούμε να ξέρουμε τι ακριβώς γίνεται στα αποδυτήρια, αλλά πολλά ακούγονται. Ότι δεν αφήνουν τους προπονητές να δουλεύουν. Οι παίκτες παγκόσμιας κλάσης παίζουν πολύ καλά στις ομάδες τους, αλλά δεν κάνουν το ίδιο και με την εθνική. Δεν ξέρω τι φταίει, αν νιώθουν τόσο πίεση”.

Για τον Ηρακλή: “Θέλω να δώσω συγχαρητήρια. Πρόκειται για μια μεγάλη ομάδα, στην οποία αγωνίστηκα για δυο χρόνια. Ο κόσμος του Ηρακλή αξίζει τα καλύτερα. Η ομάδα θα πρέπει να επιστρέψει εκεί που ανήκει και μακάρι να τον ξαναδούμε σύντομα στη Σούπερλιγκ”.

Για την προσπάθεια της ανόδου: “Δεν νομίζω να είναι εύκολο, αλλά για τον Ηρακλή είναι μονόδρομος. Μια σοβαρή διοίκηση που θα φτιάξει μια καλή ομάδα. Ο Ηρακλής είναι πολύ μεγάλη ομάδα και πιστεύω ότι θα τα καταφέρει”.

Most Popular

To Top