Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Ο Καρασαλίδης, οι συνεργάτες και ο Περόνε

papadopoulos7Ο προπονητής του Ηρακλή, αναφέρθηκε για τους συνεργάτες του, τον Καρασαλίδη, αλλά και τις επιλογές των παικτών λέγοντας.

«Αν δεν υπάρχει θετική αύρα, τώρα που η ομάδα έχει όλα αυτά τα προβλήματα, κόσμος, διοίκηση, αγωνιστικό τμήμα, πρέπει να έχει καλή σχέση και έτσι θα έρθει η επιτυχία. Δυστυχώς αυτή τη στιγμή υπάρχει πρόβλημα και ελπίζω να λυθεί κάποια στιγμή για να μπορέσουμε να πάμε μπροστά. Το θετικό είναι ότι στηρίζουν τους ποδοσφαιριστές γιατί αυτοί θα εισπράττουν την θετική ενέργεια του κόσμου».

  • Μπορεί να τεθεί άλλος στόχος εκτός της παραμονής , έτσι πως είναι η κατάσταση;

«Δεν θέλω να μιλάω για παραμονή , δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι. Περνάει από όλων των μυαλό, αλλά έχω εμπιστοσύνη στους ποδοσφαιριστές , ξέρω τι μπορεί να κάνουνε και για αυτό πρέπει να βοηθήσουν όλοι για να μην έχουμε πρόβλημα μέσα στην χρονιά».

  • Υπήρχε αστοχία στις μεταγραφές την περσινή σεζόν;

«Είναι θέματα που δεν μπορείς να τα προβλέψεις, ο Λάζαρ για παράδειγμα τραυματίστηκε . Δεν έχει πάντα την ευθύνη σε μια αποτυχημένη μεταγραφή ,μονάχα η μια πλευρά. Την έχουν και οι δυο, μπορεί ένας ποδοσφαιριστής  να μην μπορεί να παίξει στην πίεση μπροστά σε τόσο κόσμο».

  • Αναφορικά με τους συνεργάτες του τόνισε:

«Με τον Νίκο τον Αμανατίδη είμαστε πέντε χρόνια μαζί, τον καταλαβαίνω, έχει μάθει πως θέλω να δουλεύουμε , το ίδιο και με τον Νίκο τον Καραμπετάκη, καθημερινά και οι ίδιοι εξελίσσονται, δουλεύουν ,με βοηθάνε και έχουμε εξαιρετική συνεργασία».

«Δικές μου αποφάσεις»

Πολλά έχουν ακουστεί για παρεμβάσεις του Σπύρου Παπαθανασάκη για τον σχηματισμό 11δας  και ο Νίκος Παπαδόπουλος το ξεκαθαρίζει:

 «Όποιος αγωνίζεται είναι καθαρά δική μου απόφαση και δεν θα με επηρεάσει ούτε ο θεός ο ίδιος. Ο κόσμος μπορεί να πει ότι θέλει, γιατί στην Ελλάδα μας αρέσει το κουτσομπολιό, όπως εγώ κάνω αυτό που θεωρώ σωστό».

  • Σας ανησυχεί ότι ο Περόνε είναι ο μοναδικός διαθέσιμος επιθετικός αυτή τη στιγμή;

«Όχι δεν με ανησυχεί καθόλου, έχω απόλυτη εμπιστοσύνη και στον Περόνε και στον Γιάννη μόλις επιστρέψει και θεωρώ δίπλα στον Περόνε θα σκοράρουν και άλλοι ποδοσφαιριστές περισσότερο».

  • Που «πονάει» η ομάδα;

«Στο ένας εναντίον ενός , στα άκρα της επίθεσης …πονάει περισσότερο η ομάδα και εκεί θα κινηθούμε να πάρουμε έναν ποδοσφαιριστή

Η πικρία του αποκλεισμού

 «Με πείραξε ο αποκλεισμός από την Ξάνθη , με στεναχώρησε όμως ένιωσα περήφανος για την ομάδα και την αγάπη του κόσμου. Πολλές φορές μπορεί να μην πετυχαίνεις τον στόχο σου αλλά ο κόσμος βλέπει την προσπάθεια »

Σκέφτεστε να αλλάξετε το σύστημα 4-5-1;

«Δεν είμαι κολλημένος με ένα σχηματισμό, αυτή τη στιγμή δεν έχουμε την δυνατότητα να αλλάξουμε το σχήμα και πόσο μάλλον όταν η ομάδα την τελευταία διετία είναι χτισμένη πάνω σε αυτόν. Θα ήταν λάθος να αλλάξω το σύστημα , από την στιγμή που η ομάδα δεν έχει τόσες επιλογές παικτών».

Είστε άτεγκτος στην απειθαρχία, δίνετε δεύτερη ευκαιρία;

«Και δεύτερη και τρίτη ευκαιρία, για μένα ο σεβασμός κερδίζεται και δεν επιβάλλεται…»

Έχετε καλά παιδιά στην ομάδα;

«Έχω πολύ καλά παιδιά και πολύ καλούς δέκτες. Πέρυσι έκανα ένα λάθος, επέτρεψα να μπει ένας παίκτης ο οποίος χάλασε το κλίμα της ομάδας και δεν θα επιτρέψω να συμβεί ξανά αυτό».

 

Το παράπονο για Καρασαλίδη

«Όσον αναφορά τον Καρασαλίδη, η ομάδα του έκανε πρόταση ανανέωσης τρεις μήνες πριν και είχε σχεδόν 70% αύξηση στον συμβόλαιο του. Η απάντηση άργησε να έρθει με αποτέλεσμα να μην μείνει ο ποδοσφαιριστής. Σέβομαι ότι κοίταξε την καριέρα του αλλά αυτό που του είπα, που έχει συμβεί και με άλλους παίκτες είναι να μην ξεχνούν ποια ομάδα τους ανέδειξε. Αυτό είναι το παράπονο μου».

«Είναι τιμή μου»

Στην νέα σεζόν ο Νίκος Παπαδόπουλος θα είναι ο προπονητής με τις περισσότερες συμμετοχές στην ιστορία της ομάδας στον πάγκο του Ηρακλή και αυτό , όπως λέει ο ίδιος τον τιμάει ιδιαίτερα:

 «Είναι τιμή για μένα να επιτευχθεί αυτό, δεν το σκέφτομαι πολύ ,όταν θα γίνει θα είναι κάτι που θα με χαροποιήσει πάρα πολύ. Είναι κεφάλαιο ο Ηρακλής για μένα. Δεν το περίμενα στην αρχή να εξελιχθούν έτσι τα πράγματα, ξέρετε πως είναι στην Ελλάδα. Αλλά για μένα τίποτα δεν είναι τυχαίο, συνεχίζω να δουλεύω πάρα πολύ και όποιος δουλεύει σωστά και μεθοδικά, είναι δίκαιος και σέβεται τους πάντες, στο τέλος θα δικαιωθεί».

Most Popular

To Top