Ποδόσφαιρο Ηρακλής

“Ο Ηρακλής δεν μπορεί να υποταχθεί”

mantakis_11Η διαιτησία του Μαντάκη από την Ημαθία και ειδικά το πέναλτι που σφύριξε στο 94’ στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό Βόλου, έβγαλαν εκτός εαυτού τους ανθρώπους του Ηρακλή, οι οποίοι αργά τη νύχτα εξέδωσαν ανακοίνωση.

Αυτή αναφέρει αναλυτικά:

“Όλη η Ελλάδα βλέπει τι γίνεται και καταλαβαίνει. Μήπως να κάνουμε λάθος και να μην βλέπουμε εμείς σωστά φάσεις όπως το σημερινό πέναλτι εις βάρος της ομάδας μας το οποίο με τόση ευκολία υπέδειξε ο διαιτητής Μαντάκης; Γελάει όλη Ελλάδα με τις αποφάσεις ενός διαιτητή επιπέδου Superleague…

Να ξέρετε ότι ο Ηρακλής δεν μπορεί να υποταχθεί, δεν μπορεί να σωπάσει. Μας έχετε βάλει σημάδι και σε κάθε παιχνίδι έχουμε διάφορα «ανθρώπινα» λάθη τα οποία είναι εις βάρος μας. Στα Ψαχνά, με τον Αιγινιακό και σήμερα με τον Ολ. Βόλου στο ίδιο έργο θεατές ενώ την ίδια ώρα η ομάδα μας και συγκεκριμένοι παίκτες «κιτρινίζονται» είτε θέλουν, είτε όχι, είτε φταίνε, είτε όχι. Ο Ηρακλής θα κάνει ότι μπορεί μέσα στο γήπεδο για να ανέβει κατηγορία και να βρεθεί στην φυσική του θέση. Ακόμα και κόντρα σε διαιτητές…”

Most Popular

To Top