Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Ο Ηρακλής δεν είναι παιχνιδάκι !

Για πολλά χρόνια φόρεσε την φανέλα του Ηρακλή και συμμετείχε σε σημαντικές στιγμές της ιστορίας της ομάδας. Ο λόγος για τον Γιώργο Παπαδόπουλο, που παρακολουθεί από κοντά τις εξελίξεις στον Ημίθεο.

Άλλωστε ο γιος του Συμεών είναι τερματοφύλακας στην Κ-20 των «κυανόλευκων» και μάλιστα όπως φαίνεται ετοιμάζεται να κάνει σπουδαία καριέρα. Αυτό που δεν αντέχει πάντως ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του Ημίθεου είναι να βλέπει την ομάδα σε αυτή την κατάσταση και εξηγεί:

« Αυτή η φανέλα είναι βαριά και αυτή η ομάδα έχει μεγάλη ιστορία. Δεν γίνεται να γίνεται παιχνιδάκι στα χέρια κάποιων που κοντεύουν να την διαλύσουν. Ο Ηρακλής πρέπει  να βρίσκεται ψηλά και να είναι μια ομάδα που θα π[πρωταγωνιστεί. Αυτός μάθαμε ως παίκτες αυτής της ομάδας και ως φίλαθλοι στην συνέχεια. Δυστυχώς όμως αυτή την στιγμή κανένας δεν γνωρίζει το μέλλον της ομάδας. Δεν γνωρίζουμε σε ποια κατηγορία θα αγωνιστεί  και  πως θα μπορέσει να ανταποκριθεί στα οικονομικά προβλήματα που υπάρχουν».

Συνεχίζοντας ο Γιώργος Παπαδόπουλος συμπλήρωσε:

«Μακάρι να δικαιωθεί η ομάδα και να αγωνιστεί στην Σούπερ Λίγκ. Μετά όμως ποια θα είναι η συνέχεια. Πως θα μπορέσει να λειτουργήσει; Με ποιους παίκτες; Θα είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα και ο Ηρακλής θα πάει γυμνός σε μια άνιση μάχη. Άρα πέρα από την μάχη που θα πρέπει να κερδίσει για την παρουσία στην επόμενη Σούπερ Λίγκ, θα πρέπει να βρεθεί και ένας άνθρωπος που πραγματικά θα νοιάζεται για αυτή την ομάδα».

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος προσπάθησε να γίνει περισσότερο συγκεκριμένος και τόνισε: « Για τον μεγαλομέτοχο μας δεν θέλω να μιλήσω. Ξέρει ο καθένας τι έκανε και τι δεν έκανε.  Ο Ηρακλής έχει ανάγκη από ανθρώπους που θα είναι παρών στα προβλήματα και θα γνωρίζουν ή θα έχουν την δυνατότητα να τα αντιμετωπίζουν. Ο κόσμος  θα ανταποκριθεί αμέσως και θα δούμε ξανά εικόνες με γεμάτο το Καυτανζόγλειο. Μια σπίθα χρειάζεται για να ανάψει η φωτιά σε όλους άλλα αυτό θα πρέπει να γίνει με τον κατάλληλο άνθρωπο.

Most Popular

To Top