Ποδόσφαιρο Ηρακλής

«Ο Ηρακλής έχει ανάγκη από παράγοντες»

Ο επίτιμος πρόεδρος του Ηρακλή, Νίκος Ατματζίδης, μίλησε στον ArenaFM 89.4 αναφορικά με την οριακή κατάσταση που βρίσκεται το ιστορικό σωματείο.

Όσα είπε στον ArenaFM 89.4 ο Νίκος Ατματζίδης:

«Η έλλειψη παραγόντων έχει δημιουργήσει αυτά τα πράγματα. Πρέπει να πάρουμε μια απόφαση, αλλά πρέπει να την πάρουμε γρήγορα, και ότι να γίνει ας γίνει. Πρέπει να είμαστε ενωμένοι, όλοι αγαπάμε τον Ηρακλή, ο καθένας με τον τρόπο του. Μέχρι αύριο πρέπει να βρεθεί λύσει. Ο Ηρακλής έχει ανάγκη από παράγοντες».

Για τον κ.Δρακόπουλο: «Είναι ένα σοβαρός άνθρωπος και μπορεί να βοηθήσει. Δεν υπάρχουν άλλοι, εγώ δεν βλέπω μέσα στον κόσμο του Ηρακλή να ενδιαφέρεται κάποιος να γίνει …παράγοντας».

Στην συνέχεια πρόσθεσε: «Φτάνει με αυτές τις συνελεύσεις. Πρέπει να πάρουμε μια απόφαση, δεν υπάρχει τίποτα άλλο. Όλοι μαζί ενωμένοι και να πάρουμε μια απόφαση, πρέπει να βρούμε άμεσα μια λύση».

Σας πλησιάσανε για να συμμετάσχετε στην όλη προσπάθεια;

Εγώ είμαι «παρών» παντού, αγαπάω το σύλλογο μου και δεν με ενδιαφέρει σε ποια κατηγορία παίζει. Τώρα θέλουμε παράγοντες δυναμικούς και νέους και θα τους βοηθήσουμε και εμείς. Εγώ ευχαρίστως να βοηθήσω αλλά δεν μπορώ να πω ότι είμαι ο παράγοντας  που θα σηκώσω τον Ηρακλή».

Most Popular

To Top