Διάφορα σπόρ

Ο ευρωπαίος Ηρακλής, θέλει όμιλo στο Ιβανώφειο

 

Ο στόχος επιτεύχθηκε για την ομάδα επιτραπέζιας αντισφαίρισης του Ηρακλή. Οι «κυανόλευκοι»« όχι μόνο εξασφάλισαν την συμμετοχή του στα ευρωπαϊκά κύπελλα, αλλά τερμάτισαν στην δεύτερη θέση του πρωταθλήματος, στην πρώτη τους παρουσία. Τώρα επόμενος στόχος είναι μια αξιοπρεπή παρουσία στο κύπελλο Ελλάδος, που θα διεξαχθεί τον επόμενο μήνα.

Ωστόσο από τώρα προσπαθούν να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για την επόμενη σεζόν που θα ει αι αυξημένες. Συγκεκριμένα με την δήλωση που θα γίνει για την συμμέτοχη στα ευρωπαϊκά κάπελα, θα ζητηθεί η διεξαγωγή ενός ομίλου στην Θεσσαλονίκη.  Για αυτό τον σκοπό θα ζητηθεί και το Ιβανώφειο , που είναι ιδανικό για τέτοιες αναμετρήσεις.

Ήδη έχουν ξεκινήσει τις συζητήσεις με τους υπάρχοντες αθλητές ώστε να ξεκαθαρίσει η συνεργασία τους για την επόμενη σεζόν, ενώ δεν αποκλείεται να γίνουν και μεταγραφές για να είναι περισσότερο ανταγωνιστική η ομάδα.

«ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ  ΣΤΟ ΙΒΑΝΩΦΕΙΟ»

Ο Νίκος Γραμμένος που είναι ο άνθρωπος που ξεκίνησε την λειτουργία του τμήματος, αλλά και αθλητής της ομάδας αναφερόμενος στο επίτευγμα του Ηρακλή τόνισε : «Πρωταρχικός μας στόχος στην παρθενική μας παρουσία στην Α1 ήταν μια καλή παρουσία. Είχαμε στο μυαλό μας να τερματίσουμε στις πρώτες τέσσερεις θέσεις για να συμμετέχουμε σε ευρωπαϊκά κύπελλα και το καταφέραμε με το παραπάνω,. Η δεύτερη θέση σημαίνει πολλά όταν ο βασικός μας αντίπαλος είχε τετραπλάσιο μπάτζετ. Ωστόσο δείξαμε χαρακτήρα και ξεπεράσαμε κάθε προσδοκία».

Συνεχίζοντας αναφέρθηκε για τη επόμενη μέρα της ομάδας και τόνισε: «Θέλουμε να διοργανώσουμε έναν όμιλο στην Θεσσαλονίκη. Στην Ελλάδα δεν συμβαίνει αυτό τα τελευταία χρόνια και θα είναι εξαιρετικό να παίζουμε πινγκ πονγκ με την παρουσία και των φιλάθλων, που θα μπορούν να παρακολουθήσουν τους αγώνες. Αν όλα εξελιχτούν ομαλά τότε θα μπορέσουμε τον προσεχή Σεπτέμβριο να πραγματοποιήσουμε τους αγώνες στο Ιβανώφειο. Η συμμετοχή μας είναι σημαντική αν αναλογιστεί κανείς ότι το επίπεδο στις υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες είναι πολύ μεγάλο , έχοντας την αφρόκρεμα των αθλητών της επιτραπέζιας αντισφαίρισης».

Most Popular

To Top