Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Ο Γιάννης Παπαδόπουλος εξηγεί τις επικείμενες αλλαγές στον ερασιτέχνη

papadopoulos[

Ο Γιάννης Παπαδόπουλος πρόεδρος του ιδρυτικού σωματείου μίλησε για τον νέο ερασιτέχνη Ηρακλή και το άνοιγμα στον κόσμο στη συνέλευση της Τρίτης:

«Φεύγει πλέον το ΑΕΠ από το όνομα του Ηρακλή. Αυτό έπρεπε να γίνει εξαρχής. Από το 2012. Τρέξαμε με αποτέλεσμα τώρα να γίνει πράξη. Αποφασίσαμε και περνώντας τα χρόνια, να εγγραφούν στο ερασιτεχνικό σωματείο οι πραγματικοί Ηρακληδείς, να διοικηθεί από τους ανθρώπους του συλλόγου. Μετά είναι μια σειρά πραγμάτων που θα γίνουν.

Η φυσιολογική εξέλιξη είναι να γίνει αυτό το άνοιγμα. Ήταν και οι δεσμεύσεις που είχε δώσει και ο αείμνηστος Θόδωρος Παπαδόπουλος. Αυτόματα όποιος εγγράφεται μέσα σε ένα χρόνο θα έχει δικαίωμα του εκλέγειν και του εκλέγεσθαι.

Σε επίπεδο γραφειοκρατίας είμαστε από τους πλέον οργανωμένους συλλόγους. Υπάρχει ένα λεπτό σημείο. Η δημιουργία ενός δεύτερου τμήματος. Πρέπει να αγκαλιάσουν την κίνηση αυτή όλοι οι φίλοι του Ηρακλή.

Σημειολογικά να πω ότι την Κυριακή, κλείνει ένας χρόνος από τότε που έφυγε ο Θόδωρος Παπαδόπουλος. 3 Οκτωβρίου θα γίνει αγώνας δρόμου προς τιμήν του και στις 5 του μηνός το γήπεδο Νέας Ζωής θα μετονομαστεί σε Γήπεδο «Θόδωρος Παπαδόπουλος».

Most Popular

To Top