Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Ο Βλαχοδήμος… ο Ομπόντο και οι ρουμάνες !

VlacodimosΤα χαρακτηριστικά των ποδοσφαιριστων που αναζητά ο Ηρακλής είναι αρκετα, γιατί θέλουν να είναι σίγουροι για τις επιλογές τους.  Χρειάζονται παίκτες που να είναι έτοιμοι και να μην αναζητούν χρόνο προσαρμογής. Να διαθετουν εμπειρία και ταυτόχρονα να αν γίνεται να ειναι μικρης ηλικίας. 

Με αυτά τα δεδομένα παίκτες όπως ο Βλαχοδήμος και ο Ομόντο απορρίπτονται από τους κυανόλευκους. Ο πρώτος δεν έχει ομάδα και από την στιγμή που έφυγε από την Νιμ δεν έχει βρει σύλλογο από πέρσι την Άνοιξη. Ο Ομπόντο είναι ιδιόμορφος χαρακτηρίζοντας. Έχει και αυτός να παίξει από τον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος και στο βιογραφικό του έχουν καταγράφει περιστατικά αρκετά από το αστυνομικό δελτίο. 

Τον είχαν απαγάγει και τον άφησαν ελεύθερο μετά από 5 μέρες. Ενω όταν αγωνίζονταν στην Ντιναμό Μινσκ, δεν επέστρεψε από την Ιταλία μαζί με την ομάδα του (( έπαιζαν κοντρα στην Ουντινεζε).  Οι Λευκορωσσοι είχαν δηλώσει την εξαφάνιση του και τελικά βρέθηκε μετά από λίγες μέρες αναίσθητος με δυο ρουμάνες σε έναν αυτοκίνητο μαζί με μαριχουάνα !

 

Most Popular

To Top