Αννα..φτρα

Ο έρως χρόνια δεν κοιτά…

aggelikiΚαλά ρε Σαββούλη (Γκέντσογλου) τι σου ήρθε, να πας να γκαστρώσεις την Αγγελικούλα; Εντάξει, είπαμε, να γουστάρεις, να κάνεις το κομμάτι σου, να πας πρώτο τραπέζι πίστα, να περπατήσεις Μύκονο, να πηδήξεις και το καλό νιμου, ΟΚ…ΟΚ(αίει και τσουρουφλάει) Σαββούλη…και τώρα το φυσάς και δεν κρυώνει!

Και, δηλαδή, δεν ξέρω εσύ αν τραβάς μεγάλο ζόρι –σάμπως εσύ θα το μεγαλώνεις;- αλλά η φουκαριάρα η μάνα σου βγάζει καπνούς και τα νεύρα της τσατάλια λέμε. Ποιος είδε τη μαμά Γκέντσογλου και δεν τη φοβήθηκε! Μακράν η καλύτερη ατάκα της «Ο Σάββας τα μούτρα του δεν μπορεί να πλύνει, για παντρειές ήταν;» Κλαίω φίλε…

Όμως, θέλω να υπογραμμίσω κάτι στη μαμά Γκέντσογλου, που δεν το έλαβε υπόψη, όταν αναφερόταν στα 13 χρόνια, που χωρίζουν το γιόκα της από την Αγγελικούλα-ζάχαρη-Αγγελικούλα-μέλι. Άκου μαμά, πρωτίστως έχουμε ξαναπεί ότι τα cougar έχουν πέραση, δευτερευόντως το νινί (όχι αυτό που θα έρθει σε λίγους μήνες, αυτό που υπάρχει ήδη) σέρνει καράβι και στην προκειμένη, ο γιος σου δεν ήταν πολύ δύσκολη λεία, τρίτον μια χαρά θα περάσει ο Σαββούλης, με τα γούστα του, τα μπουζούκια του, τα paparazzi, έχει κάνει πρώτο όνομα χωρίς να είναι ο πρώτος στο τόπι …επομένως αδίκως ωρύεσαι. Ούσα γυναίκα και εσύ θα έπρεπε να γνωρίζεις εξ ιδίων, πώς όταν θέλει το θηλυκό, τρώει το αρσενικό για πρωινό και μέχρι τις 12 έχει ξαναπεινάσει!!!

 Υ.Γ. Ο έρως χρόνια δεν κοιτά… η πεθερά, όμως, κοιτά! Καημένη Αγγελικούλα, το σου ‘μελε να πάθεις με τη μαμά Γκέντσογλου.

Most Popular

To Top