Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Ούτε με Ψαχνά ο Ταϊ

zaxora_taiΗ κοινή απόφαση ιατρικού και τεχνικού επιτελείου του Ημίθεου είναι να μη ρισκάρουν με την περίπτωση του Τάι. Η εξ υποτροπής θλάση στο δικέφαλο και οι εκ νέου ενοχλήσεις του Βραζιλιάνου, μετά τον τελευταίο αγώνα της κανονικής περιόδου, οδήγησαν στην απόφαση να ακολουθηθεί μια ολοκληρωμένη φάση αποθεραπείας και επαναφοράς για τον αρχηγό της ομάδας, μολονότι η παρουσία του στα κρίσιμα παιχνίδια, που ακολουθούν είναι απαραίτητη.

Με βάση αυτή τη λογική, ο Τάι θα συνεχίσει την αποθεραπεία του με προσοχή και προσήλωση στο ειδικό πρόγραμμά του κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, που διανύουμε, ώστε, όταν κριθεί απολύτως έτοιμος, να περάσει στους κανονικούς ρυθμούς προπόνησης. Αυτό σημαίνει ότι ο έμπειρος μέσος θα χάσει, τόσο τον αγώνα με τον Φωστήρα (Τετάρτη 9 Απριλίου, 18:00), όσο και τον εκτός έδρας με τον Ηρακλή Ψαχνών (Κυριακή 13 Απριλίου, 18:00).
Στη σημερινή (Δευτέρα 7 Απριλίου) προπόνηση, που πραγματοποιήθηκε στο Καυτανζόγλειο και περιελάμβανε κυρίως ανάπτυξη αγωνιστικού σχεδιασμού από πλευράς του κ. Όγιος, ο Τάι συνέχισε με γυμναστήριο και τρέξιμο, ενώ ο Μπαμπά ακολούθησε πρόγραμμα ενδυνάμωσης στο γυμναστήριο.

Most Popular

To Top