Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Οκτώ αγωνιστικές- Οκτω λόγοι για την θέση που βρίσκεται ο Ηρακλής

apogoiteusi  

Μετά από οκτώ αγωνιστικές ο Ηρακλής αρχίζει αν βρίσκεται σε δύσκολη θέση και θα πρέπει να προσπαθήσει να αντεπεξέλθει στις δυσκολίες που υπάρχουν. Για ποιο λόγο όμως η ομάδα έφτασε σε αυτό το σημείο;

  1. Βασικοί παίκτες της ομάδας δεν έχουν καταφέρει να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις που υπάρχουν στην σούπερ Λίγκ. Παρά τις διαδοχικές ευκαιρίες που έχουν πάρει δεν μπόρεσαν να δείξουν αυτό που μπορούν να πετυχουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο.
  2. Παίκτες «κλειδιά» έμειναν μακριά από τον καλό τους εαυτό την στιγμή που ο Νικος Παπαδόπουλος δείχνει να τους εμπιστεύεται και τους χρησιμοποιεί με μεγάλο χρόνο συμμετοχής.
  3. Η απουσία του Λάζαρ παίζει σημαντικό ρόλο την στιγμή που είναι ένας ποδοσφαιριστής με ποιότητα που έχει φανεί στις αναμετρήσεις που έπαιξε.
  4. Η απουσία ενός παίκτη που θα μπορέσει να ανταποκριθεί σως δεκάρι. Ο Ρομάνο δεν έχει αγωνιστεί σε πολλές αναμετρήσεις,. Ο Τσιλιανίδης έχει σκαμπανεβάσματα στην απόδοση του και ο Πασάς όποτε έπαιξε προσπάθησε για το καλύτερο.
  5. Η έλειψε νικηφόρων αποτελεσμάτων βγάζεις την επιφανείς αδυναμίες της ομάδας, κάτι που δεν ίσχυσε στην περσινή σεζόν, όταν η ομάδα ήταν τρένο και κέρδιζε συνεχώς.
  6. Η πίεση που υπάρχει είναι μεγαλύτερη από τα προηγούμενα χρόνια (δικαιολογημένα) και ορισμένοι παίκτες δεν μπορούν αν την διαχειριστούν.
  7. Το γεγονός ότι το ρόστερ της ομάδας είναι μεγάλο δημιουργεί αρκετές μουρμούρες από όσους δεν αγωνίζονται και αυτό δεν βοηθά την ομάδα
  8. Τα διάφορα σενάρια που επινοούν ορισμένοι δημιουργούν παρενέργειες στην ομάδα και το χειρότερο είναι ότι ο κόσμος πιστευει τα περισσότερα από αυτά. 

Most Popular

To Top