Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Οι ρεπόρτερ του Ηρακλη… ανέκριναν τον Καγιούλη

Ο χρόνος είναι αντίπαλος του Ηρακλή και θα πρέπει μέσα σε 20 μέρες να διευθετηθούν όλες οι εκκρεμότητες που υπάρχουν για την αδειοδοτηση συμμετοχής. Με απλά λόγια να εξασφαλιστεί η συμμετοχή της ομάδας στην Σούπερ ίγκ για την επόμενη σεζόν, έστω και με περιορισμούς στις μεταγραφές.

Σε μια κίνηση των δημοσιογράφων που καλύπτουν το ρεπορτάζ του Ηρακλή, αναζητήθηκε ο Νίκος Καγιούλης κατά τη χθεσινή του άφιξη στην Θεσσαλονίκη. Έτσι υπήρξε αιφνιδιαστική επίσκεψη προκειμένου να δοθούν ορισμένες απαντήσεις από την στιγμή που δεν υπάρχει καμία ενημέρωση.

Έτσι συμφωνήθηκε να συναντηθούν εκ νέου στην Μικρα όπου και αναζητήθηκαν απαντήσεις.

Σχετικά με τις απειλές που υπάρχουν εξαιτίας των οφειλών σε πρώην παίκτες και προπονητές τόνισε: « Όσο είμαι στην Μίκρα δεν πρόκειται να χαθούν αθμοι με αυτόν τον τρόπο. Αν τελειώσουν όλα θα έχουμε να πούμε πολλά με ονόματα για αυτές τις καταστάσεις που δημιουργήθηκαν»

Αναφορικά με τα δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στο Καυτανζόγλειο εξήγησε :

«Θέλουμε να περιορίσουμε την διαρροή εισιτηρίων. Ζητήσαμε αυξημένος έλεγχος από την αστυνομία, αλλά όχι σε αυτό το σημείο που υπάρχει αυτή την στιγμή στο Καυταντζογλειο. Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας και να μην έχουμε προβλήματα. Ποιος δεν θέλει τον κόσμο  δίπλα του. Θα πρέπει όμως να συνειδητοποιούν όλοι ότι με το εισιτήριο τους , βοηθούν την ομάδα και όχι κανέναν μεγαλομέτοχο».

Για τις μετοχές τόνισε: «Οι μετοχές ανήκουν και είναι στην κατοχή του Σπύρου Παπαθανασάκη. Δεν υπάρχει τίποτα άλλο και κανένας άλλος που να έχει άμεσα ή έμμεσα τις μετοχές».

Για την μεταγραφή του Λάμπρου είπε: «Επρεπε να πουληθεί για να έρθουν χρήματα στην ομάδα. Δεν υπάρχει καμία εξάρτηση με τον ΠΑΟΚ. Ο Μπέζας δεν έχει καμία σχέση με την μεταγραφή, ήταν παρών γιατί «κάποιος» τον κάλεσε στην συμφωνία που έγινε σε ταβέρνα της Θεσσαλονίκης. Στον Ηρακλή οι αποδοχές του ήταν 18.000 ευρώ και πήραμε από την μεταγραφή του πολλαπλάσια χρήματα».

Σχετικά με την αδειοδότηση μετέφερε: « Πιστεύω ότι θα μπορέσουμε να την εξασφαλίσουμε. Γίνονται ενέργειες και θα βρεθούν τα απαραίτητα χρήματα . Το θέμα είναι να πετυχει η ομάδα αγωνιστικά και οικονομικά για να μπορέσει να είναι βιώσιμη. Μειώσαμε το μπατζετ από 3.5 εκ ευρω σε 2 εκ ευρω αλλά πρέπει να υπάρχει λύση. Αν η ομάδα καταφέρει να μην έχει προβλήματα και αδειοδοτηση συμμετοχής, έχω επενδύτη που μπορεί, είτε να αναλάβει την ομάδα, είτε να συμμετέχει οικονομικά.

 

 

Most Popular

To Top