Μπάσκετ

«Οι ποδοσφαιριστές του Ηρακλή είναι ήρωες»

Ο Γιάννης Γκακαλούδης βρέθηκε χθες(5/4) στο γήπεδο για να ενισχύσει την προσπάθεια του ποδοσφαιρικού Ηρακλή. Μίλησε στον ArenaFM 89,4 για την προσπάθεια που κάνουν οι ποδοσφαιριστές, για τον κόσμο αλλά και για το μέλλον του στην ομάδα μπάσκετ.

Όσα είπε ο Γιάννης Γκαγκαλούδης στον ArenaFM 89.4:

«Το έχω πει από την αρχή της χρονιάς, εμείς στο μπάσκετ είμαστε μια πολύ ωραία παρέα, μια οικογένεια και θεωρήσαμε ως υποχρέωση, ως το λιγότερο που μπορούσαμε να κάνουμε, να βρεθούμε κοντά στα παιδιά και να τους ενισχύσουμε με την παρουσία μας.  Δεν ήταν μόνο δική μου πρωτοβουλία(άλλαξε η ώρα της προπόνησης για να βρεθούν στο γήπεδο). Όλα πήγαν καλά, η ομάδα κέρδισε ,οπότε δεν είμαστε και …μαυρόγατες.

 

Τα παιδιά στο ποδόσφαιρο κάνουν μια πολύ μεγάλη προσπάθεια σε αντίξοες συνθήκες. Οι τελευταίοι που φταίνε είναι αυτά τα παιδιά. Όσοι δεν έχουν κάνει επαγγελματικό αθλητισμό και δεν είναι μέσα σε μια ομάδα δεν μπορούν να καταλάβουν τι περνάνε.

Οι ποδοσφαιριστές ου Ηρακλή είναι ήρωες και εδώ που έχουν φτάσει νομίζω άλλοι στην θέση τους , θα είχαν πηδήξει από το …καράβι πολύ νωρίτερα. Το τελευταίο διάστημα το πρόσωπο που δείχνουν ότι είναι παλικάρια και έχουν φτάσει να διεκδικούν την παραμονή και να έχουν την τύχη στα χέρια τους».

Αναφορικά με τον κόσμο: «Εγώ τον κόσμο τον βλέπω κάθε Σάββατο και είναι ο έκτος παίκτης μας. Στηρίζει και την ποδοσφαιρική ομάδα. Εμείς έχουμε γυρίσει πολλά παιχνίδι με τον κόσμο, και παιχνίδια που οκτώ στους 10 τα είχανε ξεγραμμένα».

Για το μέλλον του στον Ηρακλή: «Εγώ είμαι ευτυχισμένος στην ομάδα. Ήρθα στην ομάδα στην πιο κατάλληλη ηλικία αν και ήταν να έρθω και πιο παλιά. Έχω δεθεί με την ομάδα, στόχος μου είναι να παραμείνω αλλά θέμα προέδρου και συνθηκών. Εγώ θα το ήθελα πολύ  να ασχοληθώ και μετά την ομάδα. Έχουμε καιρό για αυτά, για την ώρα θέλω να τελειώσω την καριέρα μου εδώ».

Για το παιχνίδι με τον Αστακό και τα όσα αναφέρουν οι παίκτες του: «Ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλω και εγώ θέλω να πάω στο φεγγάρι αλλά δεν γίνεται… Στην έδρα μας δεν έχουμε να φοβηθούμε κανέναν, είμαστε πολύ δυνατοί. Θέλουμε να διατηρηθούμε στις υψηλές θέσεις και να κυνηγήσουμε την πρώτη θέση γιατί πλέον δεν είναι στο χέρι μας».

Most Popular

To Top