Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Οι παραμυθάδες και οι υπέρμαχοι

Κυκλοφορεί έντονα το παραμυθάκι ότι όλοι στον Ηρακλή κινούνται με τέτοιο τρόπο ώστε να πάει η ομάδα στην Γ΄ εθνική και να απαγκιστρωθεί από τον Παπαθανασάκη και τα χρέη. Μόνο που αυτό δεν ισχύει σε καμία περίπτωση γιατί αυτός ο δρόμος ούτε επιθυμητός είναι, ούτε εύκολος. Είναι αυτό που βγαίνει από την άλλη μεριά για να λειτουργήσει ως μέσο πίεσης σε δικηγόρους, μανατζερ, φορείς και ποδοσφαιριστές.

Έτσι η δουλειά του μεγαλομετόχου γίνεται ευκολότερα χωρίς να δαπανά τα απαραίτητα χρήματα και ταυτόχρονα παραμένει σε μια ομάδα που στην νέα σεζόν θα έχει σημαντικά έσοδα από τα τηλεοπτικά δικαιώματα.

Άλλωστε αυτός είναι ο μοναδικός που διαχειρίζεται τον λογαριασμό της ΠΑΕ και ουδείς μπορεί να τον ελέγξει.

Ο κόσμος έκανε τεραστία προσπάθεια και στήριξε την ομάδα βοηθώντας σημαντικά στην επίτευξη του αγωνιστικού χώρου. Αυτός πονάει την ομάδα και πέρασε και εξακολουθει να περνάει δυσκολές στιγμές.

Όσο για αυτούς  που διατείνονται ότι δημοσιογράφοι, φίλαθλοι και άνθρωποι από την οικογένεια του Ηρακλή , θέλουν να διαλύσουν την ομάδα, ας ψάξουν απαντήσεις από τον νυν μεγαλομέτοχο και αυτούς που έχει δίπλα του.

Αυτό είναι το παραμυθάκι του Τριβιζά και όχι αυτά που θέλουν να περάσουν εντέχνως για δικούς τους σκοπούς. Γιατί ο Ηρακλής υπάρχει πάνω από 100 χρόνια και θα συνεχίσει να υπάρχει για άλλα χίλια.

Υ.Γ.

Τις απειλές σας αλλού ,γιατί ο Θεός αγαπά τον κλέφτη αλλά αγαπάει και τον νοικοκύρη

Υ.Γ.2  Παρακαλώ κλείστε την ανοικτή ακρόαση !

Most Popular

To Top