Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Οι εφιάλτες επιστρέφουν …

voskakisΔεν είναι η πρώτη φορά που ο Μιχάλης Βοσκάκης θα βρεθεί στον δρόμο του Ηρακλή. Ο Ηρακλειωτης διαιτητής ήταν ξανά σε αγώνα του Ηρακλή μέσα στην Τρίπολη (0-0)  το 2010 και οι «κυανόλευκοι» διαμαρτυρήθηκαν για την άσχημη διαιτησία του. Την ίδια σεζόν είχε σφυρίξει την αναμέτρηση Παναθηναϊκός-Ηρακλής 4-2 . Ο Ημίθεος είχε προηγηθεί με 1-2  και με τις αποφάσεις του άλλαξε το αποτέλεσμα. Για αυτό τον λόγο τότε είχε εκδοθεί και η παρακάτω ανακοίνωση.

 «Από τον αγώνα της Τρίπολης αναγκαστήκαμε να επισημάνουμε στους αρμοδίους να μαζέψουν εκείνους, οι οποίοι ‘βόσκουν’ με μια σφυρίχτρα στο στόμα και τις κάρτες στο χέρι.

Σήμερα διαπιστώσαμε ότι ο ίδιος διαιτητής, στον οποίο αναφερόμασταν, όχι μόνο δεν μπορεί, αλλά είναι και επικίνδυνος για το Ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς του είναι αδύνατο να απονείμει, έστω και στοιχειωδώς, διαιτητική δικαιοσύνη, ενώ εκδηλώνει προφανή παραληρήματα εμπάθειας έναντι συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή, δεχόμενος, αυτός και οι συνεργάτες του να τους προσβάλλουν, σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης οι παίκτες των γηπεδούχων, κάνοντας ότι δεν ακούνε, μέχρι να προκύψει η ‘επίδειξη αυστηρότητας’ και ουσιαστικά ανοησίας και ανικανότητας στην εκπνοή του αγώνα», αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ηρακλής.

Το Ελληνικό ποδόσφαιρο δεν πρόκειται να βγει στο φως, όσο θα προωθούνται και θα σιγοντάρονται ‘βοσκάκηδες’, όσο θα ‘σφυρίζουν’ αυτοί που δεν μπορούν, αυτοί, που είναι τόσο επικίνδυνοι, επειδή αρκεί το γεγονός ότι κάποιοι τους θέλουν?

Υ.Γ. Κανείς δεν μπορεί να υποτιμήσει την δύναμη του λαού του ΗΡΑΚΛΗ?

ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ», αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ηρακλής.

 

Most Popular

To Top