Ποδόσφαιρο Ηρακλής

ΟΙ εκχωρήσεις , τα προβλήματα και η επόμενη μέρα

mikraΤο κόστος ήταν μεγάλο με την μη αδειοδότηση του Ηρακλή, αλλά όπως είναι γνωστό οι κυρώσεις μπορούν να γίνουν μεγαλύτερες. Η συνεχής οικονομική επιτήρηση που υπάρχει πλέον για την ομάδα των «κυανόλευκων», δείχνει να είναι μια δαμόκλειος σπάθη που μπορεί να προκαλέσει σημαντικές κυρώσεις.

Μια λύση που επιλέχτηκε ήταν να αρχίσουν να εκχωρούν απευθείας στους παίκτες τα χρήματα από τα τηλεοπτικά δικαιώματα της επόμενης περιόδου. Με αυτόν τον τρόπο επιτυγχάνεται η διευθέτηση της οφειλής και αποτρέπει τους ποδοσφαιριστές να κάνουν προσφυγή.

Το κακό της υπόθεσης είναι ότι δεν θα μείνουν χρήματα για την νέα σεζόν και τα έσοδα που θα μπουν στο ταμείο της ΠΑΕ θα είναι περιορισμένα. Μια κίνηση που θα φέρει σε δύσκολη θέση τον Ηρακλή στην διαχείριση των οικονομικών και αν δεν βρεθεί λύση και κυρίως ρευστό, οι «κυανόλευκοι» θα βαδίσουν προς τα βράχια.

Παράλληλα χρειάζονται χρήματα για να βρεθεί προπονητικό κέντρο για την προετοιμασία της ομάδας, αλλά και να πληρωθούν όσοι παίκτες δεν έχουν πάρει εκχωρήσεις από τα τηλεοπτικά δικαιώματα, αλλά και να γίνουν κάποιες κινήσεις για την ενίσχυση του ρόστερ που είναι απαραίτητο.

 

Most Popular

To Top