ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ

Οι βετεράνοι τίμησαν την μνήμη του Άγγου

neoiΦιλικό ποδοσφαιρικό παιχνίδι στη μνήμη του Νίκου Άγγου πραγματοποιήθηκε στο Χρυσό μεταξύ της ομάδας παλαιμάχων της Α.Ε.Χρυσού και των βετεράνων του Ηρακλή.

Οι παλαίμαχοι της ΑΕ Χρυσού δεν ξέχασαν τον συμπαίκτη τους που έφυγε από τη ζωή και θέλησαν να δώσουν αυτό το φιλικό παιχνίδι και να προσφέρουν μια τιμητική πλακέτα στη σύζυγο του και τα δύο του παιδιά που έκαναν τη δική τους καριέρα στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, τον Άκη και τον Κώστα Άγγο.

 Η οικογένεια του αείμνηστου Νίκου Άγγου παραλαμβάνει συγκινημένοι την τιμητική πλακέτα

Τα μέλη της οικογένειας του αείμνηστου Νίκου Άγγου παραλαμβάνουν συγκινημένοι την τιμητική πλακέτα

Οι βετεράνοι του Ηρακλή ανταποκρίθηκαν θετικά στην πρόσκληση αποδεικνύοντας ότι το ποδόσφαιρο δεν είναι  επεισόδια, στημένα παιχνίδια και κόντρες, το ποδόσφαιρο είναι μια τεράστια οικογένεια που στέλνει μηνύματα ανθρωπιάς και συνεργασίας. Στο μικρόφωνο της αθλητικής εκπομπής της ΕΡΤ Σερρών μίλησαν ο γιος του Νίκου Άγγου, ο πρώην παίκτης του Πανσερραϊκού Άκης Άγγος, ο παλαίμαχος της Α.Ε.Χρυσού Γιώργος Παπείρας και δύο βετεράνοι του Ηρακλή, ο Δημήτρης Αδάμου και ο Τάσος Κατσαμπής.

Άκης Άγγος: «Είναι μια δύσκολη στιγμή, θέλω να ευχαριστήσω τον Γιώργο Παπείρα που ανέλαβε την ευθύνη να γίνει το φιλικό με τον Ηρακλή, όπως ευχαριστώ θερμά και τον Ηρακλή. Είναι μια στιγμή συγκίνησης για μένα  γιατί ο πατέρας μου ήταν άνθρωπος του ποδοσφαίρου, δεν έπαιξε επαγγελματικά, αλλά αγωνίστηκε εδώ στο χωριό και θέλω να μην γίνονται παιχνίδια μόνο για τέτοιες καταστάσεις αλλά και για χαρές αλλά δυστυχώς έτσι είναι η ζωή και συνεχίζουμε».

Τάσος Κατσαμπής: «είναι ένα παιχνίδι που γίνεται για ένα σκοπό, στη μνήμη του Νίκου Άγγου, οι βετεράνοι του Ηρακλή πάντα είναι θετικοί να συμμετέχουν σε τέτοια παιχνίδια, πρέπει όλες οι ομάδες να είναι κοντά σε τέτοιες στιγμές, χαίρομαι που πάντα ακολουθώ αυτά τα σημαντικά γεγονότα και όποτε μπαίνω στο γήπεδο χαίρομαι να παίζω μπάλα. Το ποδόσφαιρο για μένα είναι ανθρωπιά, είναι ρομαντισμός , είναι αγάπη».

Δημήτρης Αδάμου: «ο στόχος σήμερα ήταν διαφορετικός, ήρθαμε να τιμήσουμε τη μνήμη του Νίκου Άγγου, ήρθε κόσμος, ο Ηρακλής πάντα είναι αρωγός σε τέτοιες εκδηλώσεις. Βέβαια σήμερα ήταν διαφορετικός ο σκοπός, υπάρχει μια αμηχανία γιατί απουσιάζει ο άνθρωπος που τιμάμε, όμως εμείς σαν Ηρακλής είμαστε κοντά, να τον τιμήσουμε, να τιμήσουμε την ομάδα, τους ανθρώπους εδώ  και το Σερραϊκό ποδόσφαιρο. Με αφορμή αυτόν τον αγώνα, θα υπάρχουν καλύτερες σχέσεις της ομάδας του Χρυσού με τους βετεράνους του Ηρακλή γιατί είναι τιμή και για τον Ηρακλή και για το Χρυσό να βρισκόμαστε εδώ. Όλοι είμαστε άνθρωποι και πρέπει να είμαστε κοντά σε τέτοιες εκδηλώσεις. Το ποδόσφαιρο δείχνει το ανθρώπινο του πρόσωπο».

 

Α.Ε. ΧΡΥΣΟΥ: Μήτρακας, Άγγος Άκης, Άγγος Κώστας, Αρβανιτίδης, Παπείρας, Μπατσιούλας, Τσιόλας, Βλάχος, Κουρκουνάσιος, Τσαρδάκας, Κορακάς, Καρακολίδης, Γανιτάς.

ΗΡΑΚΛΗΣ: Χατζόγλου,  Κατσαμπής, Αδάμου, Τσιρίκας, Λαμπριανίδης, Δαλαμπίρας, Αμαραντίδης,  Ντινόπουλος, Τουλίκας, Καραλής,  Μωραίτης, Μάντζας, Μιχαλάς, Σέρρας, Δεπόλας.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Κυριάκος Παλάζης

 

 

Most Popular

To Top