Ποδόσφαιρο

Οι «Αιγύπτιοι» τα είπαν με Μυροφορίδη-Κατσαμπή- Μπαξεβανο

Για περισσότερες από τέσσερις ώρες βρέθηκαν στα γραφεία του Ηρακλή στη Μίκρα οι συνεργάτες του Καρίμ Σορούρ σήμερα το απόγευμα. Αρχικά συζήτησαν με τον Τάσο Κατσαμπή, στη συνέχεια ακολούθησε ο Σπύρος Μπαξεβανος και τέλος ο Παύλος Μυροφορίδης έκλεισε τον πρώτο κύκλο των επαφών.

Οι συζητήσεις έγιναν παρουσία των μελών της διοίκησης προκειμένου να έχουν ο εκπρόσωπος του Αιγύπτιου, ο νομικός του σύμβουλος και ο λογιστής του μια ξεκάθαρη εικόνα για το μέχρι τώρα σχεδιασμό και οργάνωση της ομάδας ποδοσφαίρου. Άλλωστε θεωρούν δεδομένο στη Μίκρα πως το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα θα έχουν στη διάθεσή τους το ΑΦΜ της Νέας εταιρίας.

Από εκεί και πέρα εφόσον ακολουθήσουν τα επόμενα βήματα τότε η πλευρά του Αιγύπτιου θα πρέπει να είναι έτοιμη για να δράσει στο ιδιοκτησιακό κομμάτι. Εκεί που υπάρχει σαφέστατη καθυστέρηση με το χρόνο πλέον να μην αποτελεί σύμμαχο του Ηρακλή.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, η προπόνηση πραγματοποιήθηκε την ώρα που οι συζητήσεις ήταν σε εξέλιξη. Στις 1/9 οριστικοποιήθηκε η εκτός έδρας φιλική αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό Βόλου χωρίς ακόμη να έχει γίνει γνωστή η ώρα έναρξης.

Most Popular

To Top