Ποδόσφαιρο Ηρακλής

«Οικογένεια μου ο Ηρακλής»

skortsa1Στην δεύτερη συμμετοχή του ως αλλαγή ο Ένζο Σκόρτσα σκόραρε και δεν έκρυψε την ικανοποίηση του για αυτό το γεγονός. Αναλυτικά είπε στην συνέντευξη Τύπου:

«Ήταν ένα δύσκολο και περίπλοκο παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε αρκετές δυσκολίες ώστε να πλησιάσουμε στην αντίπαλη περιοχή. Στο δεύτερο σκοράραμε νωρίς. Και γενικά στην επανάληψη κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Μετά ήρθε και το 2-0 και τα πράγματα έγιναν ποιο εύκολα. Είμαι χαρούμενος με το αποτέλεσμα κυρίως επειδή η ομάδα έχει πολλά συναισθήματα. Από την αρχή νιώθω ότι ήρθα σε μία οικογένεια. Θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες για την υποδοχή τους και τον προπονητή γιατί κάθε μέρα νιώθω όλο και ποιο άνετα. ‘Έρχομαι από ένα ποδόσφαιρο που δεν είχε τόσο πολύ τακτική μέσα όπως εδώ οπότε ευχαριστώ τον κύριο Όγιος για την στήριξη. Είμαι ανοιχτόμυαλος και θέλω να προσφέρω»

Σε τι θέση του αρέσει να παίζει:

«Εγώ όταν παίξω ως εξτρέμ είτε αριστερά είτε δεξιά νιώθω άνετα. Και μου αρέσει να ξεκινάω και ως κρυφός επιθετικός»

Σε τι κατάσταση είναι τώρα:

«Βρίσκομαι σε πολύ καλό επίπεδο. Δεν χρειάζομαι πολύ ακόμα. Με δυσκολεύει απλά το τακτικό κομμάτι γιατί προέρχομαι από ένα εντελώς διαφορετικό τρόπο παιχνιδιού. Με την δουλειά μου πιστεύω ότι θα τα καταφέρω»

Αν έχει ξανασκοράρει με το κεφάλι:

« (Γέλια) Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι όχι. Είμαι χαρούμενος πάντως που σκόραρα και κατάφερα να πανηγυρίσω μαζί με αυτούς τους ανθρώπους που με έχουν αγκαλιάσει»

Τέλος είπε:

«Ξέρουμε τι συμβαίνει με την μικρή Μαριλένα και ευχόμαστε όλα να πάνε καλά»

Most Popular

To Top